04.11.2009 - Prvé spoločné cvičenie pobaltských štátov a USA prebehne budúcu jeseň

Prvé spoločné cvičenie pobaltských štátov a USA sa bude konať v Lotyšsku v budúcom roku na prelome september - október, informovali lotyšské média s odvolaním sa na vrchného veliteľa amerických síl v Európe, gen. C. Hama,ktorý je na návšteve v Litve.
Cvičenie má byť reakciou na spomínané cvičenie Zapad-2009, ktoré lotyšský minister obrany označil za nácvik útoku na pobaltské štáty.



www.rian.ru


Kúrňa, 40 lietadiel a 200 bojových vozidiel už ohrozuje celú severnú pologuľu...
URL : https://www.valka.cz/04-11-2009-Prve-spolocne-cvicenie-pobaltskych-statov-a-USA-prebehne-buducu-jesen-t88999#331487 Verze : 0

Diskuse

No ked idu cvicit Amici v Lotyssku, tak by sa patrilo aby si Rusi zacvicili trebars na Kube.
To by uz bolo potom ine divadlo...
No lepsie je ked si cvici kazdy doma a my mozeme pokojne spavat.
URL : https://www.valka.cz/04-11-2009-Prve-spolocne-cvicenie-pobaltskych-statov-a-USA-prebehne-buducu-jesen-t88999#331797 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více