Značky a kódy výrobců nábojů

Diskuse

Právě se objevila kniha která by zřejmě neměla chybět v knihovničce nikoho kdo se zajímá o zbraně a náboje. Protože jde o opravdu žhavou novinku, která právě vyšla a je vydána jen v malém nákladu doporučuji neváhat a objednat si ji včas.
Kniha má formát A4, 208 stran a více než 2200 vyobrazení s kódy a značkami výrobců dále pak seznamy katalogových čísel některých firem, slovník zkratek v řadě řečí (samozřejmě zkratek užívaných v souvislosti s náboji a na nábojích) Součástí knihy je i CD s fotografiem (více než 3000) reálných značek. Lze tedy říci že jde o počin v naší řeči dosud neexistující a panu Suchánkovi který knihu napsal a vydal mohu jen poděkovat. Protože i cena (kolem 350,-Kč ) je velmi přiměřená, doporučuji ji vaší pozornosti. já osobně jsem si ji objednal na adrese : www.juchal.estranky.cz
jakmile ji budu mít doma (a když na to nezapomenu Smile ) budu vás informovat blíže.
URL : https://www.valka.cz/Znacky-a-kody-vyrobcu-naboju-t89116#332018 Verze : 0
Diky Bitaxovi za avízo a protože již mě došlo upozornění na platbu, (a už jsem zaplatil) tak si dovolím upřesnit platební podmínky :


a) dobírkou – i s poštovným a balným celkem za 375,-Kč (kniha + poštovní dobírka+obálka)


b)předchozí platbou na účet - s následným zasláním doporučeně za 345,-Kč (kniha + doporučená zásilka+obálka).


Očekávám jí tedy každým dnem a až přijde hned dám vědět.
URL : https://www.valka.cz/Znacky-a-kody-vyrobcu-naboju-t89116#332021 Verze : 0
Přátelé
díky za zájem, knih je zatím (relativně) dost. Jen mějte strpení s posíláním - Česká pošta má snad na každé pobočce děsné fronty, no a občas také musím do práce.
Do ježíška ale uspokojím snad všechny...
J.S
URL : https://www.valka.cz/Znacky-a-kody-vyrobcu-naboju-t89116#332244 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více