13.11.2009 - Projekt RIDERS u 7. mechanizované brigády

U 72. mechanizovaného praporu se uskutečnil druhý kontrolní den velitele 7. mechanizované brigády projektu RIDERS, který se zabývá výcvikem vojáků k osobní ochraně velmi důležitých osob.


Vedle slavnostních pietních aktů u příležitosti Dne veteránů se uskutečnil ve středu 11. listopadu 2009 u 7. mechanizované brigády druhý kontrolní den velitele brigády projektu RIDERS. Ten se konal ve spolupráci s týmem ochranné služby Bezpečnostní informační služby a byl součástí výcviku 72. mechanizovaného praporu Přáslavice.


Hlavní náplní kontrolního dne byla činnost vojáků při osobní ochraně klíčových představitelů a velmi důležitých osob. Rozehrané situace pečlivě sledoval především odborný instruktor, který vojáky po celou dobu výcviku doprovázel a vedl. Jako poradci a hodnotitelé vedle něj působili jeho kolegové z Bezpečnostní informační služby a vojenští profesionálové, kteří mají zkušenosti z předchozích zahraničních operací.




http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15354
URL : https://www.valka.cz/13-11-2009-Projekt-RIDERS-u-7-mechanizovane-brigady-t89303#333006 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více