29.11.2009 - Vyškovská akademie mezi Českými 100 NEJ

Velitelství výcviku – Vojenská akademie ve Vyškově získalo ocenění v prestižní soutěži Českých 100 nejlepších.


V pátek 27. listopadu 2009 předala pan-evropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci, COMENIUS, ve Španělském sále na Pražském hradě stovce nejlepších českých firem ocenění za dosahování vynikajících výsledků v jejich aktivitách.


Záměrem letošního čtrnáctého ročníku soutěže, stejně jako těch předchozích, bylo vybrat, zviditelnit a veřejně ocenit ty nejlepší v daných oborech. Důvodem je skutečnost, že vzdělání, kultura, věda a technika hrají klíčovou roli nejen v české ekonomice, ale i v celé naší společnosti. Nezisková organizace COMENIUS si tak klade za cíl podporovat a propagovat mezinárodní kontakty a spolupráci ve všech zmíněných oblastech.



Mezi nejlepšími v oborové kategorii „Zdraví – vzdělání – humanita“ bylo vyhlášeno i Velitelství výcviku – Vojenská akademie ve Vyškově. Z rukou ministryně zdravotnictví Dany Juráskové si na podium Španělského sálu přišel cenu převzít velitel VeV-VA plukovník gšt. Jaromír Zůna. Ve stejné kategorii této prestižní soutěže byla mezi oceněnými také například Univerzita Karlova v Praze nebo Fakultní nemocnice v Motole.






http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15449
URL : https://www.valka.cz/29-11-2009-Vyskovska-akademie-mezi-Ceskymi-100-NEJ-t89759#335286 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více