05.12.2009 - Den otevřených dveří na Univerzitě obrany

Středoškolákům, kteří se ještě nerozhodli, jakým směrem se bude ubírat jejich vysokoškolské studium, byl určen Den otevřených dveří na Univerzitě obrany.


Ve čtvrtek 3. prosince 2009 se tak v kasárnách v Šumavské ulici sešlo osm stovek zájemců, kteří se přišli seznámit s nabídkou studia Fakulty ekonomiky a managementu a Fakulty vojenských technologií Univerzity obrany.


V rámci vojenského studia otevírá naše škola v akademickém roce 2010/2011 celkem sedmnáct oborů v bakalářském studiu, magisterském studiu navazujícím na bakalářské studium a na magisterské studium. Jedná se o studijní obory vojensko-manažerského, ekonomického, technického a zdravotnického zaměření.


Civilní studenti se mohou hlásit do jedenácti studijních oborů, jako je například ekonomika obrany státu, zbraně a munice, bojová a speciální vozidla, radiolokace, komunikační a informační systémy nebo letecké elektrotechnické systémy.





http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15473
URL : https://www.valka.cz/05-12-2009-Den-otevrenych-dveri-na-Univerzite-obrany-t89981#336175 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více