18.12.2009 - Velitel pozemních sil se setkal s veliteli praporů

Přátelská a pracovní atmosféra se nesla po celou dobu pravidelného společného setkání zástupce velitele společných sil - velitele pozemních sil brigádního generála Miroslava Žižky s veliteli přímo podřízených praporů, oddílů a samostatných záchranných rot pozemních sil.


Brigádní generál Žižka ve čtvrtek 16. prosince 2009 v Olomouci seznámil velitele praporů s důvodem své cesty po jednotlivých brigádách pozemních sil, kde cíleně hovoří s veliteli družstev, čet a rot jejich praporů o současných aktuálních problémech a jejich zdrojích. „Dokonalá znalost podřízených by měla být jednou z hlavních priorit každého z nás. Dříve či později přenese každý profesionál své špatné vlastnosti do vojenského prostředí a pokud jsou tyto charakteristiky spojeny s extrémismem, drogami nebo alkoholem, musí být takový voják okamžitě vyřešen v souladu s platnými normami a zákony,“ zdůraznil ve svém vystoupení brigádní generál Žižka.






http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15544
URL : https://www.valka.cz/18-12-2009-Velitel-pozemnich-sil-se-setkal-s-veliteli-praporu-t90366#338036 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více