Odznaky vlastenecké - vyšší armádní celky

Tyto odznaky jsou jistě "nejběžnější" , ale o to více zajímavější . Snad alespoň představení několika vybraných odznaků nám pomůže v základní orientaci .
Fotrografie představuje mladého důstojníka , který má na své čepici několik podobných odzbnaků . Na prsou vojáka vidíme Velkou medaili Za statečnost s písmenem "K" na stuze ( pro důstojníky)
URL : https://www.valka.cz/Odznaky-vlastenecke-vyssi-armadni-celky-t90936#339880 Verze : 0
V posledních letech se tyto odznaky stávají vyhledávaným faleristickým ( sběratelským) materiálem, jsou vytvářený specializované sbírky, ale také v každé naši sbírce několik podobných odznaků každý vlastní. Dovolíme si představit další odznaky ze sbírek kolegů a přátel .
Odznaky vlastenecké -  vyšší armádní celky - Odznak pro obránce  Tyrol

Odznak pro obránce Tyrol
URL : https://www.valka.cz/Odznaky-vlastenecke-vyssi-armadni-celky-t90936#341754 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více