O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
dav
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Jdi na stránku 
3
Display link [ Funkce ]  [ ForteGavatar ]
NENÍ !!!
w311_5.jpg

tábornická limuzína
w311_9.jpg

standartní kombi
Display link [ Funkce ]  [ bitaxeavatar ]
Ale je, ŽÁDNÝ wartburg natož ve variantě kombi se nenazíval "tábornická limuzína" (to je nesmysl už z principu, limuzína je druh karoserie s normálním zavazadlovým prostorem) správný název je "wartburg 311 camping" vymýšlet si vlastní názvy je nesmysl.
Citace - bitaxe :
vartburg v pozadí je standardní kombík, v originále je to nazýváno wartburg tourist.

já jsem reagoval na tohle
a to není STANDARTNÍ kombík
a co napsali v manuále pro export do čech , to je vidět pod tím obrázkem Wink
co je limuzína to samozřejmě vím Cool
Máš pravdu že to není standardní kombi (já to normální v podstatě neznám) správně se to jmenuje Camping a bylo to zřejmě dost oblíbené, jinak limuzína se děla normální a "cabrio" s otevřenou střechou.
tedy pane kolego, vy mi dáváte...
tak jsem se zahloubal do hlubin internetové historie a našel
ale vzpomenout si na přihlašovací údaje...
ale povedlo se
koukněte sem, co bylo typů...

http://web.quick.cz/forteg/mazlik1.html
kam se dneska hrabou
Když tohle je klasický příklad čerpání ze špatných zdrojů Smile stránka je česká a materiály taky. Pro SPRÁVNÝ název je třeba navštívit stránky nejlépe výrobce nebo alespoň dané země. To jak si to nazve nějaký krajový prodejce (zde tehdejší mototechny) je z pohledu reality vedlejší. To že si to dotyčný dovozce nazve po svém je hezké ale nic neznamenající, důležitý je původní název (pod tím by to bylo i zařazeno pokud by to zde mělo téma) klidně múžeme něčemu říkat třeba Velorex sport ale tím z toho není sportovní vůz Smile Myslím že tady je právě rozdíl mezi námi Smile já beru jednoznačně originální označení (což je i v duchu fóra) vy pak české PRODEJNÍ označení (ani jsem netušil že se to tady prodávalo) což je bohužel zavádějící a při vyhledávání to moc nepomůže Sad pokud zadáte správný (tedy původní) název asi bude výsledek lepší Smile
Jdi na stránku 
3

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]