O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Jdi na stránku 
4
Display link [ Funkce ]  [ Hafner ]
To Kaskad: Co na tom?
Display link [ Funkce ]  [ Haspekloavatar ]
teda páni, ja fakt neviem o čom tu už vy diskutujete. To, že vraj strielali do vlastných je dúfam, vtip. O tom, že na frontu boli nasadzované tzv. uzáverové jednotky NKVD, ktoré stáli za obrannými vojskami a v prípade ich ústupu začali bez akéhokoľvek presviedčania strielať, sa dnes predsa vie.
Takže radšej späť k filmu Wink
Display link [ Funkce ]  [ bitaxeavatar ]
to že existovaly jednotky (obvykle asi NKVD) které měly "vyztužovat" ty normální se píše a je to asi pravda, jinou otázkou je kolik jich v reálu bylo.
Popravdě řečeno přestávám chápat, proč se s tím pořád zabýváte. Ve světě se určitě dějou všelijaký věci a za války stejně tak, takže jestli nějakej národ během války neakceptuje ústup svých jednotek a postřílí je, tak bych tím nebyl tak překvapenej. A už vůbec ne u sovětů za Stalina, když ten systematicky vybíjel "něpřátele režimu".
Display link [ Funkce ]  [ Tanzen ]
Vynikající film,lepší o Stalingradu jsem neviděl(to je asi tim,že tohle je jedinej Smile ).To s tim,jak Harris sestřelil toho vojáka ve skoku,no nevim,možná to je trochu pohádka,ale nikdo z nás nebyl odstřelovač,tak víme prd,ne? Smile
Citace - Tanzen :
Vynikající film,lepší o Stalingradu jsem neviděl(to je asi tim,že tohle je jedinej Smile )

To si robíš srandu, že? Film Stalingrad, uvedený aj tu na fóre ti asi nič nehovorí.
Citace - Hafner :
Popravdě řečeno přestávám chápat, proč se s tím pořád zabýváte. Ve světě se určitě dějou všelijaký věci a za války stejně tak, takže jestli nějakej národ během války neakceptuje ústup svých jednotek a postřílí je, tak bych tím nebyl tak překvapenej. A už vůbec ne u sovětů za Stalina, když ten systematicky vybíjel "něpřátele režimu".

Neviem, či si si to uvedomil, ale toto je DISKUSNÉ FÓRUM Exclamation Tkže podľa teba, to máme brať tak, že proste sa to stalo alebo deje a nechať to tak a nerozprávať o tom? Debatujeme k veci (teda k filmu), takže nabudúce by si si mohol odpustiť otázky prečo sa niečo rieši a niečo nie Wink
Display link [ Funkce ]  [ Tanzen ]
Haspeklo:ale ne,ty si to pochopil asi špatně,já jsem napsal,že to je PODLE MĚ nejlepší film o Stalingradu,a pak jsem napsal,že to je asi tím,že jsem jinej o Stalingradu neviděl,kapiš? Smile
Display link [ Funkce ]  [ Michal Navavatar ]
Jestli se ještě můžu vrátit k tomu vibíjení nepřátelů režimu, tak si Stalin vybil i polovinu svého generálního štábu, pak se deb*l divil že se Němci dostali až k Moskvě a ke Stalingradu.
To Haspeklo: Nevim roč ě tady na valce aspoň deset lidí náruživě chytá za slovo, ale chci jen říct, že mi nevadí že se a diskusním foru diskutuje, ale rozebírat do podrobna , že tam nějaký vojáky postříleli a jeden v podstatě tvrdí, že komouši byli hovada a dělali to pořád, druhej oponuje, že to není možný a ve filmu si to vymysleli, atd atd avystačí vám to na spoň jednu stránku fóra, taková diskuse mi příjde trochu scestná.
Ja som tu nechcel zaviesť debatu typu ako si vzorovo uviedol ty, čiže žiadne debaty, či o tom či rusy v WWII strielali alebo nie, alebo podobné nezmyselné veci. Ja som len chcel, či niekto nemá niečo o pôsobení "uzáverových jednotiek" v Stalingrade a o ich nasadení. Keďže scény, kde tieto jednotky postrielajú svojich, zapôsobili na strašne moc ľudí a keď niekto spomenie tento film v spoločnosti, určite padne zmienka aj o strielaní svojich.
Tak prečo o tom nedebatovať tu, kde sú experti na WWII, na ruské jednotky, atď? Nejaké debilné príspevky o kravinách by som tu určite netrpel. Napr. vo filme o vojakovi Ryanovi, je tiež debata o historických chybách filmárov. Tam by tiež mohol napísať niekto, že koho zaujíma, či tam bojovala divízia Das Reich alebo Prinz Eugen. Tak ale mnohých (a mňa určite tiež), ktorý tento film žerú, to zaujíma, či sú tam nejaké historické fakty alebo nie. ono sa na ten film hneď ináč pozerá, keď viež, že sú tam neni nejaké vymyslené kraviny.
To je fakt, ale forum s Ryanem nesleduju, tak nevim.
Display link [ Funkce ]  [ sitwaavatar ]
konečně jsem si film půjčil a pustil. čekal jsem trošku víc, ale co naplat. američani si mohli odpustit to love story, chtějí tím nalákat trochu divaček, ale to je tak všechno. a abych se nakonec přiznal, raději jsem četl ten kreslenej příběh, který vycházel v ABC, jak se to jenom jmenovalo?
Display link [ Funkce ]  [ Michal Navavatar ]
Pro zhlédnutí v TV se dívejte tuto sobotu 28. května 21.55 na Nově. Stojí to fakt zato.
Display link [ Funkce ]  [ Siegfriedavatar ]
pár foteček na oživení:
enemy_at_the_gates_01.jpg

enemy_at_the_gates_02.jpg

...
enemy_at_the_gates_03.jpg

enemy_at_the_gates_04.jpg

dva hlavní protagonisté Smile
enemy_at_the_gates_05.jpg

enemy_at_the_gates_06.jpg

Display link [ Funkce ]  [ krtekavatar ]
Édu Harrisů mám fakt rád a v tomhle filmu je mi ho na konci skoro líto:) Poprvé jsem ho vzal na vědomí myslím ve Skále, tam byl taky famózní
Display link [ Funkce ]  [ Kaskadavatar ]
Skoda ze takove filmy vubec nekdo pousti Confused Ale je alespon jasne jak se formuje historicky nazor u lidi kteri davaji prednost televizi pred knihou.
Display link [ Funkce ]  [ krtekavatar ]
Citace - Kaskad :
Skoda ze takove filmy vubec nekdo pousti Confused Ale je alespon jasne jak se formuje historicky nazor u lidi kteri davaji prednost televizi pred knihou.

co konkrétně se ti nelíbilo? myslím, že člověku, který není fanatický vyhledávač nesrovnalostí a puntičkář co se historických detailů týče, ale má rád tento typ filmů, musel být spokojen...mě se to třeba dost líbilo
Jdi na stránku 
4

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]