No, teď nám v Praze kabelová UPC dvakrát za sebou zvedla rychlost nejdřív ze 128 na 256 a teď by to mělo údajně dělat 712 kB/s (snad to píšu dobře). Na jiných serverech je to zrychlení znát, na valce zatím tedy ne, načítá se to jak za mlada, když jsem jel přes modem - to si mohl člověk jít uvařit kafe, než se to načetlo. Proto jsem hodil modem za psem a vlezl jsem na kabel. Je pravda, že je to drahý - teď to stojí kolem 1250 Kč/měs., žena nadává jak špaček, ale zase se nemusím starat ani o minuty, ani o data. Snad udělají něco levnějšího, zatím se o to nechci zajímat. Prokouřím měsíčně víc.
Dneska mě dostalo, když sem viděl zprávy z KLDR. Půlka města v prd.li, spousta mrtvejch a zraněnejch, nemocnice vypadaj jako u nás lazarety pro nakažený morem tak z 15. století. Tak požádali o pomoc. Jižní Korea okamžitě poslala humanitární "konvoj". Ale oni je NEVPUSTILI s tim, že to nepotřebujou (vezmou jen od Ruska nebo Číny) !!!
Větší omezenost a idiocii sem snad ještě neviděl !
uprimne, ja se jihokorejcum divim, ze se vubec snazej ... na severu korei je asi jedno, jestli maj umrit hladem, nebo pri vybuchu dvou vlaku s trhavinama

No jo,když tam vládne stále KOMUNISMUS

( Je to strašný no
A protože jsme se dlouho nenaštvali, přidám perličku z dnešní MFD:
Ve zkratce - dva drogoví dealeři dostali X let, přičemž X je v tomto případě závislé i na tom, kolik svým "podnikáním" vydělali. Odvolací soud poté tresty zmenšil a poslyšte zdůvodnění - pachatelé drogy museli nakupovat, což je něco stálo, a toto něco se odečítá od výdělku, který je tím pádem menší

Já když jsem si to přečetl, dostal jsem neodolatelnou touhu emigrovat.
Takže už i zločinci si budou odečítat náklady, jako podnikatelé?!! To si mohli ještě započítat cesťáky, bodyguardy, čas nebo třeba odbornou literaturu! Navíc tito pánové během celého procesu popírají, že by kdy s drogama kšeftovali - jak se tedy můžou hájit náklady na jejich nákup?! A jak ty náklady vykázali, oni mají paragon?!
Tomu se říká pro stromy nevidět les, aneb naši soudci pro právo nevidí spravedlnost. A pak se mi divte, že nemám rád právníky

Kapa: tak to si mě dostal, já teda tu chuť emigrovat mám už dýl (zhruba od tý doby co sem si trochu začal uvědomovat co se tady děje,tedy minimálně od 15ti), ale to co si napsal, to už je síla, to je možný snad fakt už jen u nás
A to si představte, že (jinde na foru) se někdo chtěl 100% spolehnout na vyjádření jediného právníka.
Buďme rádi, že je tady možno právo tvořit!
Koho by zajímaly zákony, nebo právní logika? Pojďme do toho, já se stavím v jeslích pro pár expertů -zatím tedy jen capartů, ale když to jde do rýmy, tak proč je eliminovat! Uděláme si pár obecně závazných právních norem!
Ačkoliv nevím, jestli tejdě v EU ještě budem smět!
| Taxem na něco narazil !!! |  [ ] [ Fantan ] |
Přátelé, zejména vy, kdo jste tady vyjadřovali rozhořčení nad tím bordelem u nás, račte se juknout, jak se žije v Austrálii!
http://www.skyfly.cz/zajimavo/search_zajima.php3
Třeba načerpáte pár kapek optimismu podle hesla: "Nikdy není tak zle, aby nemohlo být hůř !"
Dneska jsem vyslechl příběh, který mě opravdu nas*al:
V Přerově existuje závod Severomoravská energetika, a taky jistá tmavší menšina neplatící za odebraný proud. Tato menšina vždy, když jí začne hrozit odpojení přívodu elektriky, dojde na k tomu určené oddělení Sev. energetiky, udělá brajgl a následně něco málo zaplatí. Tak to probíhalo v cyklu až do dnešního dne - neboť včera jim proud byl skutečně odpojen. Neastačilo, že na techniky naši menšináři vytáhli nože, ale dnes se navíc opět dostavili na oddělení Energetiky a přišli se mstít. Tudíž byly k vidění létající květináče...ale zas tak humorně to nedopadlo - dvě ženský (ano, stateční menšináři si troufli především na ženy) skončili s pracovním úrazem, řediteli oddělení je vyhrožováno, že cestou z práce je mrtvej, případně že mu zabijou vnučku... vzhledem k tomu, že ty svině (a už jsem málem napsal černý sv...) vědí, kde bydlí, je to velice příjemná vyhlídka. Takže abych to zkrátil - přívod proudu bude zapojen i bez placení (a ani se tomu řediteli nedivím), hold někdo platit nemusí. Přivolaná policie si pachatele zapsala (předpokládám že na konec dlouhého seznamu) a bude "řešit" jako přestupek. Celé oddělení bylo dnes dočasně rozpuštěno, protože ředitel prohlásil že v takových podmínkách nehodlá pracovat, a od zítřka nastupuje pořádková služba, nějaká agentura.
Takže toliko k rasové diskriminaci v naší zemi.

já to shrnu stručně: nesnáším rasismus a ci*** (jednu menšinu) a sem si jistej že nejsem ani zdaleka sám (a tím nemyslím žádný skiny a takový skupiny, tím myslím normální slušný lidi). Kdyby takhle neplatil nějakej běloch tak ho jednoduše vystěhujou nebo ho zavřou nebo mu něco zkonfiskujou (nevim jaký jsou za to postihy)
jestli to co sem napsal někomu vadí, nebo ho to snad nějak pohoršuje tak se omlouvám, ale když si přečtu to co napsal kapa a přidám vlastní zkušenosti, tak mi to už prostě nedá
Tot nedavno som pisal v sekcii romska valka....... o tom ako som chytil 3 cigancikov a odovzdal ich policajtom potom co mi vykradli auto.
Co z toho
-2 hodiny som sedel na vysluchu kde som sa musel dopravit pricom cigancikoch odviezli autom
- obden ich videli na tom istom mieste uplne v pohode
- pozajtra idem na dalsi vysluch pricom ked sa nedostavim dostanem pokutu do 50 000 sk
- stavim sa ze este mozno budem mat problem ja
Ako postupovat v podobnom pripade:
zas.....,odv....,zak......
Zaverom :Rasista je clovek ktory ma rad iba svoju rasu ostatne odsudzuje.Ja nemam rad iba na 99% jednu rasu,som rasista ?
Uvidim 14.5. o 9:30

Jo, jo je to fakt bomba! Moje poslední zkušenost s tím tmavym KSINDLEM je z 30. 12. 2003. Jsem zaměstnán u jedné nejmenované záchranné firmy. Byla to pro mne a mého parťáka poslední služba toho roku. V odpoledních hodinách jsme přijely pro pacienta na Prahu 5, Plzeňská ul. Než jsme se vrátily s pacientem cca 10-15 min. bylo auto (jen v kabiňě) vybrané, šlo hlavně o veškeré doklady mého kolegy (služební karta ccs= zablokování 500 kč, mob., ňáké finannce atd. hodnota celkem cca 3500-4000 kč )
Nejhorší na tom je, že přišel svědek, který vše viděl (byly to ci.... atd.), ale Poldům to do protokolu zapřu, mněl totiž přes ulici krámek ze kterého vše viděl, ale má oněj i o sebe strach. Celá záležitost skončila tak, že kolega 31. 12. oběhal 95% nových dokladů, pachatel zůstal do dnešních dnů neznámý (i když se podle policie jednalo o velmi známou firmu, kterou delší dobu sledujou). Ze strany zaměstnavatele parťákovi nic neuhradili se slovy, že si nemá nechávat doklady a osobní věci ve voze. Tuto skutečnost praktikoval 10 let než vzniklo ponaučení. Takže i když budete mít auto zamčený (máme centrální zamykání na dálkáč) a věci přikryté mapou Prahy, aby nebyly v Sanitce vidět, ci... je stejně najde.... Já osobně nosím veškeré věci stále při sobě v ledvince, i přes nepohodlnost.
Tak to je síla. No jinak mně se do ledvinky nic nevejde protože tam mám pistoli .

Nesnáším rasisty a Cikány

. Když je náhodou potkám, mám ruku na noži v kapse a ve tváři velmi chladný výraz. Nechávat v autě cokoli je hazard i mimo cikánské čtvrti.
| Tisková chyba nebo blbost? |  [ ] [ Pytlák ] |
Před několika dny vyšla kniha o Jardovi Novákovi, bývalém navigátorovi 311. perutě RAF. Na obálce je jeho portrétovka, ovšem z neznámého důvodu je zrcadlově obrácená. Takže má nyní plk. Novák na tehdejší RAFácké uniformě stužky vyznamenání na opačné straně. Nevím, proč se tak stalo, jestli to někdo popletl, nebo je to jen o lidské blbosti, každopádně, mě to štve, pana Nováka to štve a spoustu dalších lidí. Navíc to vrhá i špatné světlo na autorku knížky, jinak velice milou paní, Dr. Konrádovou. Bohužel se s tím asi už nic nedá dělat...
| To Saggitarius: |  [ ] [ Pytlák ] |
Cikáni mi nevadí, jsou to taky lidi a znám spoustu z nich, kteří jsou možná lepší než my "běloši". Dokonce mám i spoustu kamarádů z tohoto etnika. Pro změnu ale nesnáším slovo "Rom" a "Romové". Neznám, nerozumím. Cikán není nadávka...
Bohužel někteří (zdůrazňuju NĚKTEŘÍ!) si neváží majetku a svých práv, respektive chtějí práva jako ostatní, ne-li větší, ale o povinnostech nechtějí ani slyšet. To je divný ne? Já, když rozmlátím byt, tak budu mít tamto hnědý zapáchající, oni dostanou nový byt. Jenže, to není o cikánech, to je o vládě. Fajn, ať si ho rozmlátěj, ale ať si pak nestěžujou. A hlavně ať ti pitomci nahoře z nich nejsou, no jak to říci slušně,...vyplašení?
To samé je asi v případě tolik oblíbených "rasově motivovaných trestných činů". Někdo zmydlí cikána, je to rasově motivovaný trestný čin, cikán zmydlí někoho, není to rasově motivovaný trestný čin. Nejsem rasista, ale všem tedy stejně...
PS: Soukromý názor, jen mi to tak prostě přijde, no. Což takhle si zahrát? "Romko, ty krásná...", "Romský baron jsem já..." a tak?
| A ještě jednna... |  [ ] [ Pytlák ] |
Teď jsem, už tedy v zoufalství nejvyšším, zase jednou po letech pustil Pearl Harbor. Je mi z toho na blití. Vypnul jsem to po necelý půlhodině. Dojaly mě souboje RAF vs. Luftwaffe. Zejména pak fakt, že nějakej americkej nazdárek bez jediný zkušenosti jen tak rozstřílí čtyři Němce za pár vteřin. A to už vůbec nemluvím o tom, že americká "Eagle" peruť má na letadlech označení RF, vždyť to byla polská 303. peruť!!! Chudák Josef František se asi obrací v hrobě...
Pytlák: Klid Joe

. To chce z hluboka dýchat, počítat do 10 a ono to přejde. U mě to tak alespoň funguje

. Jinak s tvými příspěvky v podstatě souhlasím.