O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
dav
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Autonomní sněm Podkarpatské Rusi - žádost o pomoc :: Druhá světová válka :: Války - diskuse

Display link [ Funkce ]  [ Michal Šimůnek ]
12.2.1939

Na Podkarpatské Rusi proběhly volby do autonomního sněmu. Pro Ukrajinskou národní jednotnou stranu bylo odevzdáno 85,5 % hlasů při účasti 92,5 % všech oprávněných voličů. Zvoleno bylo 32 poslanců - 29 Rusínů, 1 Čech, 1 Němec a 1 Rumun. Německým zástupcem se stal státní tajemník u podkarpatoruské autonomní vlády Anton Ernst Oldofredi (13.6.1906 - 15.3.1982 SRN). Sněm se však nikdy nesešel kvůli rychlému sledu dalších událostí.

Prosím všechny, kdo mají nějaké informace o tom, kdo byl do sněmu zvolen, ať je prosím vloží. Tyto informace jsem dosud nikde nenašel.
Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
Ted vysli dejiny PKR myslim od Libri, mam to doma, takze do toho pres fikend nahlednu a dam vedet, jestli jsem neco objevil !
Display link [ Funkce ]  [ von Fensteinavatar ]
Hele Admine, mohl bych te poprosit vzit tu knihu ohledne PKR treba v prosinci na sraz !!!! Hrozne moc rad bych se na to podival z osobnich duvodu. Jeden z mych predku byl ministrem zemedelstvi na PKR v dobe prvni republiky, proto bych rad shromazdil dalsi informace Very Happy Diky moc !!!!!
Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
jasne, na poslednim srazu jsem ji dokonce uz mel Very Happy
Display link [ Funkce ]  [ von Fensteinavatar ]
Danke schon, popr. pro tebe asi lepe Merci Boku (netusim jak se to pise Very Happy) Very Happy Very Happy

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]