to chinook
1. neměl bych z toho přehnané obavy
-vzhledem k povinnosti uvádět zdroje se značně snížilo nebezpečí příspěvků pofidérní kvality
-každé fórum má svého moderátora, a počet lidí, kteří přispívají je poměrně omezený
-netvrdím, že procházím úplně všechno, ale pokud se objeví, někdo koho jsem nikdy neviděl, přistupuji k němu poměrně opatrně, zvlášť když se snaží podsunout nějaká senzační tvrzení
-pokud se na fóru objeví někdo kdo vpisuje věty typu, někde jsem slyšel a následuje totální nesmysl koleduje si poměrně úspěšně o nežádoucí pozornost...domluva, žlutá karta, výstraha, popravčí četa
2. už jsem to naznačil v předchozím příspěvku...tvoje řešení je použitelné částečně, aby jsme se z toho nezbláznili
-vycházím z toho že v armádě se také nepovyšuje automaticky, ale na to aby se člověk stal NCO (praporčík), důstojníkem nebo generálem jsou stanovená kritéria (vzdělání, praxe, bojové zásluhy, zkušenosti...)
-když se kouknu na počty lidí v jednotlivých hodnostech tak bych to poupravil takto:
-mužstva (do seržanta včetně je moc)...navrhuji neřešit, povyšovat automaticky
-potenciálních čekatelů na první praporčickou hodnost je do 20
...doporučil bych nějakou drobnou podmínku, např minimální jednorázový zisk WD (jinými slovy ucelenější příspěvek), pokud to jde nějak automaticky sledovat a žádost o povýšení, jinak bez nároku
-potenciálních čekatelů na první důstojnickou hodnost je do 10
...doporučuji nějaké prokazatelnější zásluhy (padlo tu článek, byla by možnost přidělit nějakou rutinní práci při vkládání) a opět žádost o zařazení mezi důstojníky
-pokud se udělá korelace nebude čekatelů na generála víc než jednotlivci
podmínky libovolně, přiměřeně obtížné
v rámci hodnostních skupin by se povyšovalo automaticky za počet příspěvků