O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Display link [ Funkce ]  [ Edgariusavatar ]
Pardon, ospravedlnujem sa.
Bleskurychlý dotaz na Admina: jaký je tvůj mail, via fórum to poslat nemůžu Rolling Eyes
Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
havelka ZAVINAC valka TECKA cz
Posláno. Nenech se zmást, že je Wordový soubor označen jako Libérie-rozpis, jsou tam všechny nové armády Very Happy
jasny, doslo, dik Smile
Display link [ Funkce ]  [ ja.rici.tavatar ]
Mohu se zeptat kdy proběhne avizovaná hromadná degradace? Já jen abych byl připraven a moc si nenatlouk při dopadu na dno.Smile,Smile,Smile
plus minus za tyden, pokud vse pobezi hladce Smile
Display link [ Funkce ]  [ Zbychoavatar ]
Pánové když už se tady zakládají kde jaké exoty a přitom už tady pár exotických armád (asi prázdných) máme, nechtěli byste se někdo chopit armády zvané Légion Etrangere čili cizinecké légie.Já vím je to Francie... Rolling Eyes ale pro někoho by to mohlo být atraktivní nechat se naverbovat - když už z jakýchkoliv důvodů nechce válčit za "svou" armádu a navíc mají celkem hezké výložky Laughing .
klidne, ted je moznost udelat jakoukoliv armadu si budete prat Smile, takze jestli budete mit cizineckou legii, tak klidne (ona az tak moc ve vysledku francouzska neni, je to paradoxne jedna z mala poradnych jednotek ve Francii Wink ), nejsem proti ...
Já bych se toho možná i chopil, ale vidím 2 problémy:
1.) jen 16 hodností-bude se dlouho stát na jedné hodnosti
2.) hodnosti TADY jsou každý pes jiná ves-jedny jsou rukávové, jiné náramenníkové...jsou někde sjednocené?
Display link [ Funkce ]  [ buko1avatar ]
KV - http://uniforminsignia.net/index.php?p=show&id=98&sid=2485 - možno to pomôže - princíp legionárskych a francúzskych hodností je ten istý, takže tie dve hodnosti (alebo 3), ktoré sú u légií naznačené ako rukávové sa dá uhádnuť od francúzskej armády.....
buko1:Dík za snahu o pomoc, ale ono ani tohle mi moc nepomůže, tady jsou pro změnu z hodností udělané omalovánky aby se ukázaly všechny možné varianty (spahiové, tirailleuři,marokánci)
Display link [ Funkce ]  [ mato.savatar ]
Mohol by som sa prihlásiť k veleniu ČSLA? Zobral by som to ak by nebol nikto proti Smile
Display link [ Funkce ]  [ MART.inavatar ]
Citace - Knize.Vladivoj :
buko1:Dík za snahu o pomoc, ale ono ani tohle mi moc nepomůže, tady jsou pro změnu z hodností udělané omalovánky aby se ukázaly všechny možné varianty (spahiové, tirailleuři,marokánci)

Co ti brání to v nějakým grafickým programu upravit a sjednotit? Když na to tak koukám, u cizinecké legie mi to nepříjde taky nijak složité, vetšinou jde o umazání jednoho proužku Wink
Display link [ Funkce ]  [ Davavatar ]
Admine tady je ta tabulka od Vladivoje doplněná o moje hodnocení - tedy prozatím poslední verze Razz
hodnosti.xls

hodnosti_716.xls (43008 bytes)

Mart.IN:No, koukám na to a říkám si že by to byla děsná piplačka nejdřív v Malování a pak v Irfanu...teď navíc píšu životopis Barrého, takže jestli se někdo jiný chcete pokusit o úpravu těch hodností, tak máte volné pole, já se toho dobrovolně vzdávám. Rolling Eyes Smile
Potřebuju od vás radu. Přemýšlím o doplnění řady hodností u HS o generálské z VKPR. Vzhledem k tomu že VKPR je nadřízená složka HS má to i svou logiku, ale nejsem si tím jist, jestli to udělat a jak případně popsat vzniklou hodnostní skupinu (např. hodnostní skupina Hradní Stráž a u gen. hodností vypsat třeba Generálmajor VKPR). Co vy na to?
Display link [ Funkce ]  [ Schlangeavatar ]
provedl jsem malé úpravy v německých hodnostech
hodnosti_716.xls

hodnosti_716_176.xls (43008 bytes)

Display link [ Funkce ]  [ Achardavatar ]
Citace - MART.in :
Potřebuju od vás radu. Přemýšlím o doplnění řady hodností u HS o generálské z VKPR. Vzhledem k tomu že VKPR je nadřízená složka HS má to i svou logiku, ale nejsem si tím jist, jestli to udělat a jak případně popsat vzniklou hodnostní skupinu (např. hodnostní skupina Hradní Stráž a u gen. hodností vypsat třeba Generálmajor VKPR). Co vy na to?

1. Tady nejde o striktní dodržování reality a ty generálové tam chybí. Já bych je doporučil doplnit.
2. Dodělej generálské primky ve stejném duchu, jako jsou ostatní šarže HS
3. Když je generál, je jedno, jestli u HS, VKPR, nebo OSN. Nic dalšího dodávat není třeba. Zasvěcený ví a nezasvěcenému je to jedno.
4. Přiznám se, že jsem o službě v téhle jednotce také uvažoval... Teď čekám, jaký za službu nabídneš plat, možnosti cestování, parádní uniformu, zrychlený služební postup a hruď plnou metálů
Nabídnu ti to co jsem dostal v reálu. Stálou službu, málo volna, neustále pod dohledem, nízký plat, žádné cestování, pomalý postup a pouze hrdost na příslušnost k jednotce s pěknou uniformou Wink . Jak už jsem psal nehodlám se nijak zvlášť o tuto malou jednotku starat a nechám ji kldně v podřízenosti celkového velení českých a československých skupin.

Ohledně reality, bych se radši držel reálných, už jen vzhledem k tomu jak dlouho se realita řešila u ostatních hodnostních skupin.

V příloze jsou případné gen. hodnosti, jak by vypadaly.
VKPR.zip

vkpr_908.zip (8181 bytes)

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]