O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Display link [ Funkce ]  [ RoBoTavatar ]
Klidně, jen mi řekni:

mám pro CZ založit jeden chlíveček nebo pro každou podskupinu zvlášť ?

jak přesně to mám pojmenovat ?
Display link [ Funkce ]  [ mato.savatar ]
Prosba uctiveho služobníčka:
Viem že to bude asi ťažké, ale nedalo by sa nejako urobiť hromadná správa pre skupinu?? Mylsím, že taký MOD som už niekde videl, je to dobré, keď chce veliteľ svojim "poddaným" Smile oznámiť čo je nové, vyhlásiť súťaž a podobne.
Display link [ Funkce ]  [ Davavatar ]
Tak ještě mě fantazie neopustila, ale už opravdu jen jeden baner. Dvě si nechám na jindy.
csla_an.gif

ČSLA 1960-90
Display link [ Funkce ]  [ Zbychoavatar ]
Tak jsem taky vyrobil něco pro reklamu "moji" armády. Wink
PL armada.gif

Pozemni vojska
PL namornictvo.gif

Námořnictvo
PL letci.gif

Letectvo
Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
Pekne, MOC PEKNE !

Mato.s : vim, na starem foru jsem to mel, ale tady ne, musim se po tom podivat Smile
Pekne ale trochu velké ne...(34 kb).Mám to tak nechat nebo to mám změnit na GIFy Confused:
Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
zkus to, ale podle me nebudou o moc mensi Sad
Myslím,že teď by měly být rozměry i velikost ganz gut Wink

RoBoT: pekně prosím,založ mi chliveček i pro PL armádu a v něm dalšípro všechny složky PL armády.Děkují .
Display link [ Funkce ]  [ kapa ]
Jak může člověk s německou hodností velet polské armádě? Smile Ty si koleduješ o vzpouru Laughing
Display link [ Funkce ]  [ mato.savatar ]
Admin dakujem velmi pekne Smile
Display link [ Funkce ]  [ Panzeravatar ]
Citace - kapa :
Jak může člověk s německou hodností velet polské armádě? Smile Ty si koleduješ o vzpouru Laughing

Čo vieš, možno jeho pravé meno je kapitán Kloss Very Happy Very Happy Very Happy
2 Zbycho:

Hotovo. Takhle OK ? Nebo je třeba něco změnit, opravit či upravit ?

2 dav:

Založil jsem tu hromadnou složku pro české a československé skupiny. Kdyby bylo potřeba něco změnit, upravit či založit, tak řekni.
Display link [ Funkce ]  [ Chris Amberavatar ]
a že to prý nejde být současně ve více armádách Very Happy

jinak mám ještě dva organizační dotazy :
1) jak to bude s udělováním vyznamenání? zůstane to za kvartál nebo jak se každá armáda rozhodne - když se splní kritéria, hned se příslušné vyznamenání udělí? (dával bych přednost tomu druhému, to se víc blíží skutečnosti Smile )
2) bude zřízeno něco jako "osobní" fórum pro každou armádu, kam by se psala témata, která by měla tématiku vyloženě jen dané armády - soutěže, akce, to do lists... ? i to by se mi docela líbilo Smile

edit - aha, bod dva je Embarassed jen bych poprosil, kdyby byl někdo od té lásky a založil ho i pro nás protinožce Very Happy
Display link [ Funkce ]  [ MART.inavatar ]
tak jsem taky spáchal nějaký baner pro HS, snažil jsem se to trochu sladit s AČR (no abych pravdu řekl trochu jsem ho i opráskl, promiň Dave)
HS_baner.gif

A mohli by protinožci dodat název, jež si přejí uvést do názvu chlívečku ?

Tedy "Austrálie - ........"

CHci slyšet, co mám uvést na místo těch teček.

Australská armáda, Australian Army, Australian Defence Force ? Či něco jiného ? Předpokládám, že jedno z těch prvních, ale ty jsi velitel, ty si řekni.
K bodu 1)

Nepamatuji se, že by se to tu již řešilo, ale už si opravdu nepamatuji vše, co se tu řešilo či vyřešilo. Nechal bych to na uvážení velitele, resp. jeho skupiny.

Ale spíše by mě zajímalo, jak konkrétně to bude technicky řešeno ? Jak přesně velitel provede připnutí virtuálního plechu ?
Display link [ Funkce ]  [ buko1avatar ]
RoBoT: Keď už vytváraš, čo takto Ozbrojené sily Slovenskej Republiky ? Teda sekciu s názvom: Ozbrojené sily Slovenskej republiky
Není problém, jdu na to.
Display link [ Funkce ]  [ Chris Amberavatar ]
pěkně prosím o "Austrálie - Australská Armáda"...přeci jen, všude je už použito české "Australská armáda", tak proč uživatele mást zrovna v názvu fóra ? Smile
Display link [ Funkce ]  [ Schlangeavatar ]
Citace - RoBoT :
Ale spíše by mě zajímalo, jak konkrétně to bude technicky řešeno ? Jak přesně velitel provede připnutí virtuálního plechu ?

normálně se medaile zařadí za ty klasické války.cz a velitel či jeho zástupce získají k těm svým armádním medailím moderátorská práva. postup bude následovný:
zaklikneš v menu a horní liště stránky Medaile, poté u konkrétní armádní medaile zaklineš Medal Control Panel a dele v menu napíšeš jméno uživatele kterého chceš ocenit, můžeš využít i možnosti napsat doprovodný text za co je vyznamenání uděleno a nakonec zaklikneš odeslat.
kromě vlastního udělení a zobrazení v profilu se uživateli zároveň odesle mail upozorňující na skutečnost že bylo vyznamenání uděleno - včetně toho doprovodného textu - pokud ho ovšem napíšeš.

napsal jsem to trochu polopaticky, ale zato doufám dostatečně obecně aby to mohli použít všichni velitelů armád.

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]