O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
Aah, ja wohl Smile takovy kod tu zverejnen nebyl, ale neco vymyslim a dam vedet ...
Display link [ Funkce ]  [ Zbychoavatar ]
Tak jsem si admine dovolil ještě jeden PL banner Wink .
polsk armda 3.jpeg

Tradice.
Display link [ Funkce ]  [ kapa ]
Zbycho, nevelet legiím, přestoupím do polské armády Laughing
Display link [ Funkce ]  [ Davavatar ]
Nechci moc otravovat ale Admine nezapoměl jsi do těch banerů zařadit Legie a AČR já na ně nějako nemůžu narazit, pokud ano tak jsou na strance http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/45929/postorder/asc/start/540
Display link [ Funkce ]  [ Achardavatar ]
Chtěl jsem u všech tří armádních sborů EU (ono je to pro všechny stejné) doplnit u "hodností" informace - odkazy na pravidla - http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/47081 a vyznamenání - http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/47290 a nejde mi to...

Myslel jsem, že se ty adresy do příslušných kolonek překopírují a stránka uloží, ale nejde to... co dělám blbě?
Citace :

3.3) forum pravidel a forum vyznamenani - forum pravidel je mysleno takove to obecne forum nabizejici uzivatelum dane hodnosti nejake smery, kterymi by se mohli ubirat, pripadne souteze a podobne veci.

Forum vyznamenani by melo byt jedno tema, kde budou ukazana vyobrazeni vsech medaili dane armady, vysvetleno za co je uzivatel muze ziskat.

zadava se opet pouze ID, tedy takove to cislo, ktere je v odkaze

...viewtopic.php/t/46645

staci zadat jen to cislo, ne cely odkaz
Citace - kapa :
Zbycho, nevelet legiím, přestoupím do polské armády Laughing

Kapa,budeš vítán! Já jsem otálel jen týden...ale každý další banner mě ujišťoval kde je mé místo. Laughing
Cizinecká legieDisplay link [ Funkce ]  [ gruppe.dreiavatar ]
2 Admin:

Chtěl jsem zeptat, jak to vypadá se založením Francouské armády, došly už hodnosti Cizinecké legie od Tanga?

Omlouvám se za nedočkavost Laughing
Australska vyznamenani

http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/46699

zarazena, Chris k nim ma prava, takze muze zacit udelovat Smile
Display link [ Funkce ]  [ Chris Amberavatar ]
danke sehr Smile zítra prvních pár poputuje ke svým novým šťastným majitelům Smile

ještě ale otázečka - jak to bude s prioritou vyznamenání (pořadí, v jakém se budou zobrazovat) pokud bude mít člen fóra vyznamenání více armád plus vyznamenání fóra?
Polska vyznamenani jsou hotova, Zbycho se muze ujmout sve role Smile

Jinak jsou jeste nekde nejaka hotova vyznamenani ? myslim hotova pro celou armadu, uz nemenna ?
chris : zatim nevim, abych pravdu rekl. oni tam ted zadne priority ani nejsou, proste se zobrazi tak nejak vsechny ... v "novem" profilu (viz dikuse v sekci REDAKCNI RADA) u prispevku bude mozno zobrazit stuzky vsech vyznamenani, takze to asi nebude problem ...
Můžu mít k těm metálům připomínku - jak tak koukám tak pokud opravdu každá skupina bude mít nesmyslně mnoho metálů (u některých je navíc při pohledu na počet příspěvků z dané oblasti vůbec pochybné zda budou někdy uděleny), tak se v tom za chvilku nikdo nevyzná nechtělo by stanovit nějakou hranici, kterou by měl každý velitel dodržet.
Už třeba při 6 řádech na skupinu to vychází na nějakých 276 řádů a to nepočítám ty co jsou udělovány Adminem.
Nechci polemizovat s davem o smysluplným počtu medajli pro každou skupinu ale fakt je ten,že by se měl vytvořit nějaký jednotný postup pro udělování medajli ať vtom není hokej.Tak jako jsme se zhodli na počtech příspěvku pro udělování hodnosti tak bychom se mohli dohodnout na nějakým +- počtu příspěvku pro udílení placek.Pokud to alespoň trochu nesjednotíme tak se stane,že někdo bude ověšený jako ruský oficír a někdo si na svou placku bude muset pěkně dlouho čekat.
Zbycho to bych zase nerad, já třeba u ČSR/ČR po dohodě s veliteli skupin předpokládám, že nebudeme pevně stanovovat počet příspěvků či článků za které bude to které vyznamenání udělováno, ale že to necháme spíše na uvážení velitele kdy a komu jakou placku udělit (ono to aspoň nevyžaduje kolik času k sledování příspěvků konkrétního uživatele).

Spíše bych se nerad dočkal toho že velitelé nastaví takový počet metálů, že v podstatě degradují smysl systému.
Jednoduše, aby se nestalo to že napíšu 5 článků o některých událostech a automaticky za ně nedostal X metálů protože se budou dotýkat hned třeba 3 států a u každého několika oblastí (zbraně, osoby, bitvy) za které je udělována nějaká placka.
Display link [ Funkce ]  [ buko1avatar ]
Tiež som zato, aby sa medaile udeľovali nie podľa centrálne platného rozdeľovníka, ale konkrétne na základe práce....
Display link [ Funkce ]  [ MART.inavatar ]
Jak už jsem několikrát psal, jsem také pro zachování rozmanitosti. Mám dojem, že to vše má udělat fórum atraktivnější a né ho sešněrovat jen do dalších "pravidel". Stejně jako ve skutečnosti je možné v jedné armádě oplechovat hruď za "politické" úspěchy a v jiné třeba za "bojové" (i v chápání tohoto může být trochu rozdíl Wink ), nechal bych i tady rozdíly pro zvětšení pestrosti a zatraktivnění fóra. Vzhledem k tomu, že každá medaile má u sebe popis za co je, může si každý udělat obrázek o tom, jestli je to za "politický" úspěch (za věrnost, za počet kecacích příspěvků apod Smile ), nebo za "bojové" zásluhy" (kvalitní příspěvky, široký rozsah apod). Může si podle toho taky udělat obrázek o kvalitě jednotlivých armád a rozhodnout se podle toho ke které se přidá. Jestli bude kariérista, nebo jestli pujde za kvalitou bez ohledu na "následky". Atd....
presne tak, ja bych zadna pravidla pro nejake omezovani nestanovoval, stejne jako jsem to psal uz drive, o poctu a udileni medaili rozhoduje velitel armady a ja do toho zasahovat nechci. At kazdy uzna za vhodne, kdy medaili udelit ci neudelit ... nevidim treba smysl v tom, udelovat medaile na zaklade vysledku nejake souteze, od toho medaile neslouzi, ale jestli to tak velitel chce, je to hlavne jeho vec. Smysl jsem tu nastinil uz tolikrat, ze mam z toho v hlave ozvenu, takze naposledy, cilem je prilakat vice lidi k faktografii a k tomu by mely hodnosti a medaile slouzit predevsim. Ocenovat nekoho za to, ze sice neco zna, ale nase forum z toho ma s prominutim houby, protoze to nikam nenapise a zadny clanek z toho neudela, to je kravina. Rozmyslete si tedy vy, velitele armad, kolik metalu a za jake udalosti je chcete udelovat.
Display link [ Funkce ]  [ Chris Amberavatar ]
pokud někoho zajímá můj názor, tak mě na vyznamenáních a stužkách fascinuje především rozmanitost - když vidím generála, co má na hrudi různé stužky v deseti řadách, tak se mi to líbí víc, než někdo se dvěma třemi vyznamenáními...takže alespoň za sebe se snažím vymyslet vyznamenání co nejvíc a co nejrozmanitější...

akorát bych asi upravil medals.php, aby se zobrazovaly jen medaile vybrané armády (jako je to vyznamenání), protože takhle je jich hafo a stránka je velmi dlouhá (a datově objemná)...pokud by si na to teda Admin našel čas Smile
Admine zařaď prosím tyhle medaile - http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/41991
jo jak to bude s popisem v tom modu pro udělování, můžu to jako moderátor nějako editovat Confused:

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]