O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
dav
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Jdi na stránku 
2
Display linkPanzer 19.02.2008 02:49:12 [ Funkce ]  [ splinterXavatar ]
Rozmýšľam akým spôsobom došli pri súčasnej objednávke k takmer o 2/3 nižšej cene, pričom objednávka materiálu sa nezmenšila ani o polovicu....

ja by som to videl na výmenu politického vedenia

ešte sa chcem opýtať, či nový vzor je originál slovenský alebo presne taký istý používa aj iná armáda..vďaka
Display linkNefaktografické : 18.06.2008 18:30:00 [ Funkce ]  [ Hurvoavatar ]
Ja by som ti to vysvetlil asi takto: ten novy slov vzor aj ked ho nepouziva ina armada je asi taky original ako je vzor na nasich migoch alebo polsky 'SUEZ'.
Display linkNefaktografické : 18.06.2008 18:30:00 [ Funkce ]  [ mazdaavatar ]
podle posledních informací ten tendr vyhrála česká firma ALP - www.alp-army.cz
pani, teda vacsina z Vas, nemali by ste si precitat pravidla o tvorbe temy a prispevkov v casti faktografickej?
hladal som tu nejake nove info a tu len plana debata.
Display linkbuko1 15.05.2008 08:38:38 [ Funkce ]  [ buko1avatar ]
Dik za upozornenie... Ani som si nevšimol že je to založené v uniformách. Presunul som to do diskusie.

Faktografická téma sa založí až keď budú známe konkrétne TTD...
Display linkbuko1 15.05.2008 08:38:34 [ Funkce ]  [ Hurvoavatar ]
Viac info o vyhercovi tendra? Zdroj? nejako som nebol schopny na UVO.GOV.SK najst kto vyhral
Display linkbuko1 15.05.2008 08:38:32 [ Funkce ]  [ mazdaavatar ]
Hurvo: no, já pro tu firmu, co to vyhrála dělám.

jinak teda, v příloze je, jak to bude vypadat (možná ještě bude pár drobných úprav), ale tak z 95% to bude už takhle
ideb00820060jb6-cut.JPG

Nosný systém pro OSSR
Display linkbuko1 15.05.2008 08:38:25 [ Funkce ]  [ Hurvoavatar ]
Aha az teraz som si vsimol nick, sorry mazda. Dik za odpoved. Ja som si chcel uz kupit bandalir vlastny (v afgane som mal pozicanu TL98) Ale pozeram ze snad uz budem mat aj firemnu a zadara. Este si ale pockam na vestnik uvo. Istota je istota. Razz
Display linkbuko1 15.05.2008 09:07:54 [ Funkce ]  [ mazdaavatar ]
Hurvo: je mi to jasné Smile
nicméně co vím, tak do konce roku by se mělo dodat 7500ks souprav. aspoň náměstek NGŠ pro tuhle oblast se jich na IDEBu vehementně dožadoval, jinak ho prej náčelník roztrhne jako hada Very Happy

EDIT: dovolím si ještě hodit link na velký batoh, který je součástí toho systému:
http://www.imghosting.eu/view.php?img=ideb_008%20066.jpg
Display linkbuko1 21.05.2008 02:47:18 [ Funkce ]  [ Hurvoavatar ]
MAZDO tak to VELMI rad pocujem. Konecne ziadne juhoslovanske vesty, CSLA bravcove sumky, a rozne cinske smejdy.

na obr ta pozicana tl98 cka, pod nou mam nosic s platov s keramickymi platmi.
tl98.jpg

Display linkNefaktografické : 18.06.2008 18:30:00 [ Funkce ]  [ mazdaavatar ]
Hurvo: jo, to je mi jasné. já když se na IDEBu bavil s lidma, co slouží, tak byli z té situace hotový všichni Sad
tak doufám, že se to zlepší a výstroj nebude hnít ve skladech.
Display linkNefaktografické : 09.07.2008 19:41:50 [ Funkce ]  [ Hurvoavatar ]
Konecne vestnik UVO.GOV.SK vysledky vestnik c.127
Display linkNefaktografické : 23.10.2009 21:14:07 [ Funkce ]  [ Hurvoavatar ]
1. Bojová vesta V

Bojová vesta slúži na prenos výstroje a výzbroje vojaka a zabezpečuje voľný prístup k výzbroji a výstroji. Je kompatibilná so všetkými zavedenými súčiastkami balistickej a chemickej ochrany jednotlivca a s ďalšími výstrojnými súčiastkami NMS (puzdrá na zásobníky, univerzálne vrecko, puzdro na granát atď.). Bojová vesta je vyrábaná v jednej univerzálnej veľkosti. K bojovej veste sa pripevní bojový opasok. Je opatrená univerzálnou väzbou s možnosťou vertikálneho aj horizontálneho pripevnenia jednotlivých sumiek.

Predný diel: Na bokoch a v ramennej časti má popruhy so sponami pre pripnutie krížových popruhov alebo zadného dielu umožňujúce veľkostnú reguláciu. Vo vnútri predného dielu je vrecko pre zasunutie balistickej ochrany so zapínaním na suchý zips. Na bočných spodných stranách dielu sú 4 popruhy na uchytenie plastových očiek opasku.

Nosenie je riešené dvoma variantmi:
- predný diel so zadným dielom,
- predný diel s krížovými popruhmi.

Balistické platne k bojovej veste sú zhodné s balistickými platňami TBO 4 používané vo veste nepriestrelnej KIRASA L.

Zadný diel je vo vnútri vybavený vreckom pre zasunutie balistickej ochrany so zapínaním na suchý zips. Ramenné traky zadného dielu sú vystužené penou a je na nich umiestnený systém dĺžkovej regulácie. K prednému dielu je prichytený pomocou vysokopevnostných spôn, na ktorých sú navlečené popruhy, ktoré umožňujú reguláciu obvodu aj celkovú dĺžku nosiča. Na spodej strane dielu je popruh na uchytenie plastového očka opasku. Na vrchu je našité ucho v prípade potreby odtiahnutia raneného a vedľa neho na ľavej a pravej strane sú našité očká na uchytenie hadičky izolačného vaku na vodu.

zdroj> Nosný modulárny systém
(užívateľská príručka
vesta bojova 1.jpg

vesta bojova 2.jpg

vesta bojova 3.jpg

Jdi na stránku 
2

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map