Myslím, že vydržet 5 minut byl zbytečný masochismus. Mě "stačil ke štěstí" odkaz od Elvise.
no to se pleteš, je tam řada dalších perel, které v tom odkazu nejsou

Ale nejde o béčkový film, je to nejmíň déčko

No, z Megasharka je skvělá ukázka jak žralok v pohodě překousne palubu bitevní lodi... a aby to nebylo málo, vyskočí z vody a vystartuje na Airbus (aspoň víme, proč se zřítil ten francouzský) úplně v poho
A myslím, že bitaxe mu i tím déčkem silně lichotí
2 Janko: těšil jsem se na nějaké fráze (které bych jako teenager měl běžně používat) ale i tohle je dobrý. Chybí tam jen vynechávání poloviny písmen z každého slova, pak by byl efekt dokonalý

Poznáte autora?
MrKnUl ySeM Se nA ThEn fIlM, a yE ThO WeThShIiI ShItH NeZh bYsThE DoUfAlI° ThRiKoWe yE ThO DoStH UbOhYyY ÷ ZhRaLoK ×wIiIlEmI WyPaDaAa zHe yE DoCeLa mAlYyY, pAk zAsE ZhE Ye wEtHsHiIi nEzH AtHoMoWaAa pOnOrKa (O DoStH) wOe, HlAwNiIi hRdInKa yE ThAkY DoStH SlAbOtHa a yEdInEeE PrZeQaPuYiIiCiIi yE ZhE LaMaS Ye nAkOnCi mImO A HrDiNkA Si wYpRaAaWiIi s yApOnCeM (o sExXx sAmOzRzEyMe nEyDe, YeN SeDiIi a dRzHiIi sE Za rUcE) cZiIiMzH Se tHo sThAaAwAaA RaSoWe kOrEkThNiIiM kDyZh pOmInU ZhE Na pOcZaAaThKu w mInIpOnOrCe yE HrDiNkA DoStH NaLeHkO (u aLyAsHkY) a pRzIpOcZtHu sI ZhE PrZeKlAd bUdE AsI DoStH "oDbOrNyYy yAk z pOhLeDu bIoLoGiE ThAk oDbOrNyYy× ThErMiIiNuUu nAaAmOrZnIiI×, BuDe tHo yIsThE "sQoStH" kThErYyY Si nE×AaAm uYiIiTh° ThE× aSi 5 mInUtH Co ySeM ThO "wZoRkOwAl" Mi sThAcZiLo° =) i hATe EWeRyOnE!!!
Voják posílá z vojny babičce domů balík ve kterém je ruční granát a lísteček: Babi když zatáhneš za ten kovovej kroužek tak pojedu na tři dni domů.
Jaké jsou tři způsoby ůpravy vajec?
Na měko, na tvrdo a na Paroubka
Na neviditelném psu jsem narazil na skvělý židovský vtip o který se musím podělit
Roubíček a Kohn byli kamarádi, pak se během války jeden druhému ztratili a narazili na sebe až za totality v Karlových Varech.
Kohn povídá Roubíčkovi:
"No, já jsem teď v Moskvě, tak až tam někdy budou, tak mě můžou vyhledat."
Roubíček jede příští rok s ROH na zájezd do Sojuzu, a tak si říká, co bych Kohna nevyhledal. Vytáhne z portmonky ušmudlaný papírek s adresou a poprosí prvního taxikáře, aby ho tam odvezl. Taxikář zbledne, jde do haptáku a Roubíčka strčí do volhy. Vyklopí ho před Kremlem. Roubíček se diví, ale ukáže papírek vojáčkovi stojícímu před Kremlem. Ten zbledne a ukáže Roubíčkovi, že má jít dál. Roubíček jde, a tak jest mu ukázáno až na konec dlouhé, předlouhé a tmavé chodby. Tam přede dveřmi stojí další dva vojáčci, Roubíček jim ukáže papírek, oni otevřou dveře a tam sedí Kohn za velikánským psacím stolem:
"Jdou dál, Roubíček, udělaj si pohodlí!"
Roubíček je bez sebe:
"Kohn, probůh, co voni tady dělaj"?!
Kohn na to skromně:
"No já to tady vedu".
Roubíček:
"Kohn!!! Prosimich! Ale jak to, že o tom nikdo neví?"
A Kohn na to:
"No, Roubíček, přece mě znají, přece takovouhle schmutzig firma nepovedu pod svým jménem!"
Kamarát sa sťažuje kamarátovi pol roka po sobáši.
-Ty počúvaj, ja už nemôžem. Tá moja to chce stále. Ráno, na obed,
večer, celú noc... Ja už nevládzem.
Dobrý kamarát mu odpovie:
- Ja som ti vravel neber si takú škaredú, budeš na to sám.

Medzinárodný rýchlik vchádza do jednej ruskej dediny,
keď tu zrazu sprievodcovia odháňajú ľudí od okien a okna zatemnia čiernym závesom.
Keď dedinu prejdú závesy zas odtiahnú.
Nikomu to nepripadá divne, len jeden cudzinec sa pýta sprievodcu, že čo to malo znamenať.
"No viete asi pred 10-timi rokmi tadeto prechádzal rýchlik a pre poruchu musel zastaviť v tejto dedine.
V tej dobe šlo jedno z tunajších dievčat do kukurice vykonať veľkú potrebu a z vlaku ju uvidel jeden Američan.
Hneď sa do nej zamiloval, oženil sa s ňou a vzal ju do Ameriky."
Cudzinec sa čuduje:
" To je naozaj romanticky príbeh, ale ako to súvisí s dnešným zatemňovaním okien?"
"No a od tej doby, vždy, keď tento rýchlik tadiaľto prechádza, serie v tej kukurici cela dedina!
Malý Pepíček jede v tramvaji. Paní, sedící vedle, ho pohladí po hlavě a pochválí, že je hezký chlapeček.
Pepíček se jí zeptá, zda má doma taky takového chlapečka.
Pani se začervená a smutně konstatuje, že jí čáp žádného nepřinesl.
"A máte alespoň holčičku?" ptá se opět Pepíček.
"Ne, vrána mi žádnou nepřinesla."
Pepíček se chvilku zamyslí a pak se nevinně zeptá: "A s jiným ptákem jste to nezkusila?"
No ceny nejsou přehnané, zbraně a munice za rozumnou cenu, docela dobrý "podnikatelský záměr"
Takže už vím co je má dovolená snů

A čo takto venovať tento zájazd výhercovi súťaže na Válke?

Na konci školského roka idú traja žiaci po chodbe základnej školy,
smutne si držia vysvedčenia - jeden z nich dostal 2 zo správania, druhý 3 zo správania a tretí 4 z biológie.
Ako sa tak poflakujú, zbadajú ako po chodbe ide krásna, mladá učiteľka.
Ten čo mal 2 z chovania vraví:
"Ja ju chytím zo zadu za pás a predkloním ju."
Ten čo mal 3 z chovania vraví: " Ja jej zodvihnem sukňu a stiahnem nohavičky." A ten čo mal 4 z biológie dodá: "A ja zoberiem pravítko a poriadne ju vyšvácam po
gulách."