Přijde muž domů a říká ženě:
Dnes tě umiluji k smrti."
Ona se hned vrhne do koupelny, sprchuje se,
voní a natírá různými krémy.
Když vyjde z koupelny, tak najde spícího manžela.
Budí ho a ptá se: "Tak co bude s tím milováním ?
On se otočí na druhý bok a říká: "Daruji ti život !"
A trocha "nostalgie" :
No, on ten obrázek s Mc Horse Drive má mít pokračování v sekvenci:
- dostáváme fastfood karbanátek v housce se sýrem
- musíme zaplatit náš fastfood karbanátek v housce se sýrem, nemáme peníze - platíme koněm...
- táhneme svůj vůz sami, jíme svůj fastfood karbanátek v housce se sýrem, abychom byli dost silní
- přijíždí řidič v autě, platí penězi za svůj fastfood karbanátek z našeho koně v housce se sýrem
- ...
- ...
Víte, kde se bude točit další díl "Pirátů z Karibiku"???
V Somálsku...
sice staré jak praha, ale prečo sa nepoučiť...
na toto sa da zareagovat jediným....
Neustále již dva roky tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komenského 9, Kosmonautů 29. Sousedé z Karafiátovy mne neustále udávají a i křivě! Radnice mi nechce povolit výměnu bytů.
Mouši se na mě domluvily! Dne 27. 1. 2003, mne okradli na Wurmově 4 v Olomouci – obchod jménem Au..., o 500 Kč. Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku a zavolali na mne policii, která mne napomenula za přílišné hlučení z balkónu a to ještě v době kolem 19.oo. Policie samozřejmě byla loajální s teroristy, myslely si totiž, že konají svou povinnost, při napomenutí mého hlučení s otevřeným balkónem! Ty policisty na mě zavolal páreček žijící na Karafiátově 1, se jménem jednoho slovenského umělce. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Škodná mi kazí přístup na síť!
Prolévám se minerální vodou Magnésií, odvarem z meduňky, spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to vše mou situaci pouze zmírňuje... P. S.: Prosím všechny, kteří se Zkopaným sympatizují, aby tuto zprávu šířily sítí!