ja nerikam, ze se mi nelibi ta hudba, nebo ty texty, jen rikam, ze ho tezko lze oznacit za "nejlepsiho zpevaka" nebo mu davat zlatyho slavika, protoze to je trochu o necem jinem
rap a hop-hop teda nemusim, z eminema je mi totalne na bliti a v dejinach hudby nepamatuju zoufalejsi postavicku (a to do toho pocitam i MiliVanili a KellyNeumyly

) ... takovej sralik, kterej si hraje na silenyho borce, na to, jak na vsechno kasle, a pritom diky tomu ma penez jak slupek, to je fakt postavicka

a zajimavy je, jak mu to deti, ktery si myslej, ze TOHLE je rap, zerou a cpou do toho dalsi prachy ... proste vydarenej obchodni tah, nic jinyho ... bohuzel v soucasny dobe se prodava mnohem vic diky marketingu nez diky nejakemu umeni, staci se podivat na figurky typu Britney, Eminem a vsichni dalsi, vzdyt to je jenom o silenym kvantu penez, ktery se kolem toho tocej, aniz by to ty dotycny vubec museli umet (co si budeme namlouvat, na videoklipy s Britney se clovek nediva proto, ze by mu to jeji skrehotani prislo jako skvelej hlasovej projev, ale protoze je oblecena jak napul devka a protoze se vetsinu casu pohybuje v totalne mokrym obleceni

... "pisnicky" tipu Toxic jsou toho dukazem, to uz neni hudba, ale zoufalstvi). Proste ty stary dobry hudebni styly, rock, rap, treba i normalni popik, buzipopik, techno, rave, hardcore, to vsechno nejak ustoupilo do pozadi, nejak to umrelo, a prezil to proste moneypop a bandy uknouranejch buziku typu Maroon5, Eamon a podobny. A tomu zrovna moc nefandim, i kdyz ten nade mnou (soused ze sestyho patra

) je mi svedkem, ze posloucham opravdu LEDACOS, tohle co se hraje v radiu posledni dobou, to fakt nemusim. A tak to resi kazeta, kombinace nightwish, rammsteinu, metallicy, hammerfallu, slepejch guardianu a vseho dalsiho, starsiho, co se mi libi