O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
Drummond : bejvala doba, kdy Rammstein BYLI umeni (tim myslim songy jako Stripped a podobne), i kdyz samozrejme v urcitem pokrivenem slova smyslu (asi bych to nesrovnaval s Beethovenem nebo Monou Lisou Very Happy), kazdopadne ted uz je to fakt jenom komerce Sad

Ale pobavilo me tohle, ted mi to prislo (sorry za nektera neslusna slova, ale bez nich by to proste nebylo ono Very Happy)

Situace: V hradu hlidanem drakem je uveznena krasna princezna.
Tady je pribeh, jak to dopadne, kdyz tam dorazi ruzni metalisti coby rytiri.

Power metal:
Metalista prijede na bilem jednorozci, unikne drakovi, zachrani princeznu a pak se s ni miluje v kouzelnem lese.

Thrash metal:
Metalista prijede, bojuje s drakem, zachrani princeznu a osuka ji.

Heavy metal:
Metalista prijede na harleyi, zabije draka, da si par piv a osuka princeznu.

Folk metal:
Metalista prijede s prateli, kteri hraji na akordeony, violy, fletny a
spoustu dalsich podivnych nastroju, drak usne (z vseho toho tancovani). Pak vsichni odjedou.....bez princezny.

Viking metal:
Metalista pripluje na lodi, zabije draka svoji velkou sekyrou, stahne ho z kuze a sni. Znasilni princeznu k smrti, ukradne jeji veci a pred odjezdem zapali hrad.

Death metal:
Metalista prijede, zabije draka, osuka princeznu, zabije ji a odjede.

Black metal:
Metalista dorazi o pulnoci, zabije draka a nabodne ho na kul pred hradem. Potom osuka princeznu do zadku, vypije jeji krev behem ritualu pred tim, nez ji zabije. Pak ji nabodne na kul vedle draka.

Gore metal:
Metalista prijede, zabije draka a rozhazi jeho vnitrnosti pred hradem, osuka princeznu a zabije ji. Potom ji znova osuka, rozpare bricho a sni jeji vnitrnosti. Potom to, co zbyde, osuka jeste jednou, spali mrtvolu a jeste jednou osuka.

Doom metal:
Metalista prijede, spatri jak je drak obrovsky, pomysli si, ze ho nemuze nikdy premoct, potom propadne depresim a spacha sebevrazdu. Drak ho sni a princeznu si da jako dezert. A to je konec smutneho pribehu.

Progressive metal:
Metalista prijede s kytarou a zahraje 26 minutove solo. Drakon se z nudy zabije sam. Metalista dorazi do princezniny loznice, zahraje dalsi solo s pouzitim vsech technik a melodii, ktere se naucil v poslednim roce na konzervatori. Princezna utece a vyda se hledat heavy metalistu.

Glam metal:
Metalista prijede, drak se zacne smat, kdyz uvidi jeho zjev a necha ho
projit dovnitr. Pote, co vejde do hradu, ukradne princezne make up a zacne natirat hrad nadhernou ruzovou barvou.

Nu metal:
Metalista dorazi v Honde Civic a pokusi se bojovat s drakem. Jenze uhori, kdyz jeho debilni pytlovite obleceni chytne plamenem.

REDNECK METAL (kabati...)
...draka vozerou, poblejou a pak jdou pro vidle a kydat hnuj

Very Happy
Display link [ Funkce ]  [ Drummondavatar ]
Tak to je nářez!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Display link [ Funkce ]  [ MART.inavatar ]
Fakt dobrý Smile Smile . Okamžitě to posílám kámošovi,ten umře smíchy.
No nejlepsi je Viking, Gore je uz pro gurmany Very Happy Very Happy
Display link [ Funkce ]  [ Standaavatar ]
Fakt dost dobrý Very Happy Very Happy Very Happy nebylo by ještě něco Confused: Very Happy
Tak jsem právě byl za kámošem v kanclu a musel jsem ho vyhrabat zpod stolu, kam smíchy málem spadl. Koukali tam na něj trochu divně. Asi bych mu to už neměl posílat v pracovní době Smile .
Display link [ Funkce ]  [ Scottyavatar ]
A mně už, bratři milí, rozbolela bránice Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy To je teda jízda ! Nejlepší vtip, co jsem za poslední roky zaslechl Very Happy Mému srdci nejbližší by asi byl folkmetalista, případně powermetal, ale i glam není špatný !!
Display link [ Funkce ]  [ Sašaavatar ]
Hehe!
Jo, když jsem tohle před časem četl poprvé, tak jsem taky padal ze židle. Ještě mnohem líp to vyzní, když fakt máte trochu přehled, o hudbě zmíněných metalových podskupin, víte o čem zpívají a jakou si vytvářejí image (v tomto směru mi bohužel některé ze zmíněných žánrů unikají).
Každopádně jako doom metalistu (převážně) mě velice mrzí tragický osud mého hrdiny, ovšem přiznejme, že vzhledem k charakteristikám tohoto žánru ani jinak dopadnout nemohl Crying or Very sad Wink
Saša
Citace - Saša :

Každopádně jako doom metalistu (převážně) mě velice mrzí tragický osud mého hrdiny, ovšem přiznejme, že vzhledem k charakteristikám tohoto žánru ani jinak dopadnout nemohl Crying or Very sad Wink
Saša

Jako power metalistu (převážně) mě osud mého hrdiny těší Very Happy Laughing Wink
me je nejblizsi viking, vzhledem k tomu, ze tam chybi GOTHIC Very Happy

ale glam a nu metal mi teda nic nerika Smile lec zjevne je to pekny maso Very Happy
Display link [ Funkce ]  [ Sašaavatar ]
MART.in: Ani se nedivím Very Happy

Admin: Gothic je nejbližší doomu Very Happy Wink . Glam mi taky nic neříká (stejně jako gore). Nu metal hrají momentálně poměrně populární skupiny typu Linkin Park, Korn atd.
Čau
Saša
Display link [ Funkce ]  [ RoBoTavatar ]
He he, ač o rozdělení metalu vim kulový, tak jsem se upřímně pobavil. Moc hezký. Nebylo by další rozdělení dalšího žánru ... Smile ?
Display link [ Funkce ]  [ Capssmanavatar ]
Mne osobne je najbližší Heavy Metal a Redneck Metal. (podľa hudby, nie podľa príbehu. Ja som hard abstinent)

RoBoT: počkaj až rozdelia pop a budú deliť Britney Spírs a Christinu Aquilu. Very Happy
Display link [ Funkce ]  [ Drummondavatar ]
Zajímalo by mne, co by dělali u takového hradu s drakem technaři z Czech Teku... Shocked
Display link [ Funkce ]  [ Haspekloavatar ]
Teda chlapi, vy ste detailisti. Ja vôbec neviem čo to akú hudbu počúvam, čo to je aký druh, dokonca sa vôbec nevyznám v tých názvoch celkovo. Len viem, že to šo púšťa Eminem by mal byť Rap. Ostatné názvy idú mimo mňa. Iba viem čo nepočúvam-kamene v miešačke=techno a podbne.
Citace - Drummond :
Zajímalo by mne, co by dělali u takového hradu s drakem technaři z Czech Teku... Shocked

No to je jasné - draka by nejdřív vožrali pak zhulili a nakonec by mu dali perník nebo koks do žíly - jen ty dávky by musely být větší Smile a princezna - no umřít by neumřela (max. tak na předávkování a AIDS) ale pár dní by určitě nemohla chodit Smile
S takých sa mne robí zle. Techno, rap, reggea, bluééééé... To ja tiež nemusím. Ja radšej klasiku 70’s a 80’s. Wink

Standa: To je ako na Love parade. Very Happy Very Happy Very Happy
Citace - Capssman :
Mne osobne je najbližší Heavy Metal a Redneck Metal. (podľa hudby, nie podľa príbehu. Ja som hard abstinent)

RoBoT: počkaj až rozdelia pop a budú deliť Britney Spírs a Christinu Aquilu. Very Happy

No myslím že by to tady asi moc nešlo - maximálně tak po 22 hodině Very Happy Very Happy Very Happy
Citace - Capssman :
S takých sa mne robí zle. Techno, rap, reggea, bluééééé... To ja tiež nemusím. Ja radšej klasiku 70’s a 80’s. Wink

Standa: To je ako na Love parade. Very Happy Very Happy Very Happy

Tys tam byl? povídej Very Happy Very Happy
Hodinku počkáme. A potom môžme pridať aj napríklad Samy DeLuxe s jeho otrasným nemeckým rapom. Skoro som rozbil telku keď som ho videl aj s tým jeho Zurück. Evil or Very Mad Toho by sme delili gilotínou. Very Happy

Kamarát bol na Love parade, (ja som na tú hudbu alergický) a z gummených výrobkov, čo ostali na zemi mohli vyrobiť podla jeho slov asi 1 000 000 traktorových galusiek. Very Happy

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]