O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Jak říkám, já ho poslouchal dřív, teď už ne. Jinak špatnej neni ani Sean Paul s jeho hitem Get Busy
Display link [ Funkce ]  [ Hruzovladce ]
Schlange neměl bys někde ten pochod co si pouští ti nemečtí tankisti ve filmu Bitva v Ardennách?
Display link [ Funkce ]  [ Biggles ]
A nějaká spojenecká muzika by nebyla?Hodím sem Škodu lásky a někde bych měl vyhrabat Bílé útesy Doverské
Display link [ Funkce ]  [ Tanzen ]
Já teda poslouchám v podstatě vše,snad kromě dechovky.Hodně se mi těd líbí Linkin Park.Ale jak řikám,můžu i Disco,TUC TUC,Deep Purple,prostě vše,jak kdy no...Smile
Display link [ Funkce ]  [ Sajnyavatar ]
and what about Iggy Pop,At the drive- In,Dawid Bowie,Lou Reed,Strokes?
Display link [ Funkce ]  [ Sajnyavatar ]
Citace - Sajny :
and what about Iggy Pop,At the drive- In,Dawid Bowie,Lou Reed,Strokes?
Display link [ Funkce ]  [ Hruzovladce ]
teď jsem si koupil nová sluchátka - Koss UR29 - a jsem z toho uplně unešenej, najednou v těch písničkách slyším to, co jsem tam nikdy neslyšel Razz
Display link [ Funkce ]  [ bitaxeavatar ]
No pěkná česká county (greenhorni, taxmeni...) když na mne leze splín tak vojenské pochody písničky z války (třeba Lily Marlen je holt v originále nejlepší to co z ní udělali tomíci je čistej shit) no a když mám čas tak něco na varhany (nejlépe Beethoven).
Display link [ Funkce ]  [ Doséavatar ]
Rammstein, The Doors a vůbec muzika 60-tých a 70-tých let, z vážný hudby jednoznačně (hlavně u modelařiny #Flash ) Wagnera Very Happy
Display link [ Funkce ]  [ RoBoTavatar ]
Já poslouchám všechno možný.
- vážnou hudbu (Novosvětská - Allegro con fuoco = bomba)
- "alternativní vážnou" Smile Smile hudbu (např. Apocalyptica)
- někdy i dechovku
- samozřejmě hard rock, něco z metalu
- 80. léta, 70. léta (+ následovníci v 90")
- Pistole, Exploited apod. prostě punk rock - jednoduchý, dynamický
rychlý (až na ten obsah textů Sad )
- vojenský pochody - samozřejmě
- na netu se najde dost parádních kousků
- no a třeba techno a spol. (když potřebuju číst přes noc - u toho
kraválu se snad nedá usnout)
Tedy skoro všechno - záleží na náladě a činnosti zrovna vykonávané.

Málem jsem zapoměl na můj poslední "objev". Jde o takovou hudbu na relax - Myléne Farmer. Je to opravdu ve Francii takový kult ?(otázka pro Admina Smile ) Díky
Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
Bitaxe : tak to se shodnem Smile
Dose : tak to se taky shodnem, za ty rammsteiny mas maly bezvyznamny plus Very Happy Very Happy Very Happy
Robot : apocalyptica hrajici Metalicu ? od kdy je to vazna hudba ? Very Happy Very Happy Very Happy ale taky dobra volba, apocalyptica je skvela ! a sex pistols taky, anarchy in the UK je moje oblibena Very Happy

Co se tyce Milenky Farmarky, tak si teda pis, ze je to tady kult ! V telce je zhruba jednou za hodinu, u McD se nenajis, aniz bys ji aspon jednou neslysel, vyslo nekolik knih, OD ni i O ni, par slabejch fotek odnekad z koncertu, a stoji to jak ojeta felicie Very Happy Very Happy Very Happy ale docela je chapu, ona je takova, no, etericka ... to ani Enya mi neprijde tak "divna" (v tom dobrym slova smyslu) jako Milena, ona je takova Lola (Lola rennt, modri uz vedi Very Happy) smichana s Lee-loo (leeloo multipas, modri uz vedi Very Happy Very Happy) a Arwen (tak jestli neznate ani tuhle, tak to mi sem nechodte Very Happy Very Happy Very Happy) ... ale umi, a to je dulezity ...
(btw, taky uz mame 4 jeji cedecka Very Happy)
Display link [ Funkce ]  [ Standaavatar ]
Já poslouchám skoro všechno hlavně pak Beatles a Dana Landu - mimochodem moc se mi líbí jeho celkem nová píseň Moreturi te salutant - složil ji tuším Karel Kryl je fakt super, jinak raz za čas třeba taká Metalica atd.
Mno, já to myslel s tou Apoc. tak, že hrajou tam na basy nebo co to je = mám je v "chlívečku" - "altern. vážná" hudba - no asi by tam patřily tak 5.ti násobný úvozovky ...
Citace - Admin :
Bitaxe : tak to se shodnem Smile
Dose : tak to se taky shodnem, za ty rammsteiny mas maly bezvyznamny plus Very Happy Very Happy Very Happy
)

Merci, monsieur! Šak jsou taky sůůůůůper! 8) A kdybys byl na jeich show v Berlíně, hmm, žrádlo... Laughing
JJ, Rammsteini jsou ausgezeichnet Smile . Ten koncert dávali v telce (LIVE AUS BERLIN) a bylo to supr. Na živo to musel zážitek jako svi.ě Smile SmileSmile .
Naprosto nezapomenutelná atmosféra 8)
To se nezapomíná... #Flash
Display link [ Funkce ]  [ Aubiavatar ]
Apocalyptica hraje na cella. Ale jako "alternativní vážnou" bych to teda nezařadil, je to prostě jinak hraný metal. Pistole jasně, Exploited jasně, navrch třeba Dead Kennedys, a Led Zeppelin, Jethro Tul, Pink Floyd, Deep Purple, Uriah Heep, ... Saxon, AC/DC, Judas Priest,, Blind Guardian, už i Cradle of filth, prostě z tohohle a okolí cokoli. Pochody, vážná též.
proc v berline, byl jsem na nich v Praze, a myslim si, ze to bylo stejne kvalitni Very Happy Very Happy Very Happy to video mam nahrany, stejne tak jako vsechny jejich cedecka, oba zivaky, a par dalsich songu, videoklip k Striped atd Very Happy

no a ted davam dohromady manowar a celou sbirku guns n roses Very Happy
Já už to lehce vysvětlil. Já metal moc neposlouchám a tak mam Apocalypticu v tomhle chlívečku. Dobře, dobře ... já beru, že to tam nepatří... přiznávám a jdu zřídit chlíveček metal. Smile Smile Smile Smile Smile

Ad Rammsteini v Praze: Hmm ... když já zrovna nemoch .... Sad Sad Sad
poprvy jsem taky nemoh, kdyz hrali coby predkapela ACDC, a rvu si vlasy, ze jsem to nevidel cele, ale potom na jejich samostatnym koncertu o par tydnu pozdejc v holesovicich uz jsem byl, a byla to neuveritelna masirka, jsou to pyromani, ale hrajou vyborne ... a ze ten clovek dokaze zapalenej zpivat celej jeden song, tomu bych fakt neveril, kdybych to nevidel na vlastni oci Very Happy

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]