na Billa du 20.12. na Kladně....už se těšim:)
Meat Loaf - It's all comming back to me now
Gheorghe Zamfir - The Lonely Shepherd
Klaus Badelt - Skulls and Crossbones
SSOGE - I Would Dance
tedy jesti někdo poslouchá český doom metal
No, bohužel dobrýho českýho doomu zase tak moc není...
Ale když už jsme u toho
Dissolving Of Prodigy - Affiction
No většinou toto:
Masterplan, Placebo, Ministry, Paradise Lost,.....
D.O.P.

Type O Negative - October Rust
Uriah Heep - Very ´Umble, Very ´Eavy
King Diamond - Them
Muhehe. Ale Umfy ti rozhodně schvaluju. A Moutrhéd stopro.
KáVé, KáVé asi by se měl pro Tebe speciálně vytvořit rank poblijón fóra
kdo to tady má po tobe uklízet a poklízet, nezávidím adminovi, bo jsem dnes uklízel zvratky po kocourovi...
jinak
My Dying Bride
P.S. nechceš Kinedril

:
od Kabátů už jedu Corridu...dneska jsem Corridu poprvý slyšel "oficiálně" v rádiu (na Rock Zone) a snad se brzo dočkáme i videoklipu, protože Burlaci jsou sice dobrý, ale tak jako Corrida ne
od Motorheadu jsem viděl jeden videoklip v Madhouse na Óčku a ač se tvrdším věcem nebráním, tak mě fakt nechytli...takhle Dream Evil a jejich Fire! Battle! In metal!, co pouštěli hned potom, to můžu

Tak Dream Evil podle jména bude nějaký standard spíd nebo power, to je troschitschku něco jiného. Motörhead jsou tu dýl, než celý speedmetal.
Měl bys Lemmyho Kilmistera slyšet pět nesmrtelné Back in USSR, rodem původně broučí!
Ovšem beru obojé.
Aubi:Moutrhéd foréver, třeba Ironfist nemá chybu, zrovna tak Ace of spades a vlastně všecko

nejsem zrovna ortodoxní teoretik, abych věděl, čemu všemu se ještě říká R'n'B, ale zařadil bych tam třeba Rihannu a Unfaithful od ní se mi líbí...a nebo obecně Black Eyed Peas (to je sice "funky", ale to s R'n'B docela souvisí, řek bych)...takže odpověď na Sašovu otázku je za mě ANO

alespoň teda v těhle příkladech

Saša- no od včera taky Dimmu....For All Tid a docela mě to posadilo na prdel
V posledních dvou dnech "In Pragensi Ecclesia" od Scholy Gregoriany Pragensis (celé album) a několik písní od Poutníků ("Corrida", "Panenka", "Komu mám lhát"...).