O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Display link [ Funkce ]  [ Aubiavatar ]
Chrisi, neříkám, že TH JSOU gotici, jen se podobně stylizují oblečením. A ti Nightwish, to jsem byl nejspíš já, ti jsou taky gotičtí jen nepatrně, je to spíš tím, že to jsou Finové, a tak je každé jejich album plné té jejich melancholie. Podobně hrají třeba Sonata Arctica nebo Stratovarius, ale protože nemají zpěvačku, nikoho ani nenapadne o nich tvrdit, je jsou gotici.

Danny, znám, byť nemám. Dobrá věc.
Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
nemcina v pisnickach se obcas hodi, velice rad mam treba video od Niny Hagen na song od Rammsteinu Seeman, to je LIBOVKA ... stejne tak par dalsich, v Nemecku byla jeste jedna particka s podobnou hudbou jako Rammici, ale nemuzu ji za boha prijit na jmeno ... do teto hudby se to hodi, stejne jako nektere songy zpivane treba finsky co se tyce toho "gotic metalu" co se tu resi. Nightwish mam rad, bez ohledu na to, co to je vlastne za druh hudby, stejne jako Sonatu Arcticu nebo Stratovarius, to jsou takovy bezkonfliktni veci, ktery posloucham v aute ... V praci ted jedu zas AC/DC, protoze ve filmu Trestna lavice se na konci objevi kus songu Thunderstrike a to je bomba Very Happy

Tokjo hotel je shit, naprosto bezvyznamna a nicim nezajimava hudba provozovana badnou smazek potetovanych pravopisnymi chybami Very Happy (teda v jejich pripade to maji nakreslene na kuzi fixou, aby se to dalo umyt, nez je bude shanet mama vecer k jidlu ...), nechapu, co na tom kdo vidi ... sice je treba, aby tu nejaky takovy idol byl, asi si vzpomenete na Hanson, pred nimi Hleny Vymyli, ech co to taram, Kelly Family, proste nactileti musi na necem takovym ujizdet ... a protoze v radiu ted slysim skoro vic songy typu Kabat, My Chemical Romance a podobne, je to asi zrovna v mode, hrat si na drsnaky, kdyz krasna tanecni hudba uz se obraci v hrobe a uknourani negersky manicky s pazourama po krivici uz ocividne netahnou Smile
Display link [ Funkce ]  [ Sašaavatar ]
Ehm, to že je dnes mezi náctiletými v módě hrát si na drsňáky nádherně ukazuje ta hromada nu-metalu, co se v poslední době všude cpe... Rolling Eyes

My Dying Bride je samozřejmě klasika.

No a mně momentálně hraje:
Opeth - Master's Apprentices
no prave, ja teda takovy ty nu nebo crossover s rapem moc nemusim, neprijde mi to "hudebni", proste kraval, drsarna, odvaz, dobry, ale co z toho ? kdyz si vezmu ty zminovany nightwish, tak tam clovek mistama zasne, co byla tahle particka schopna nahrat a naspivat, a myslim ze za umeni se tam da povazovat ledacos (nejen kvuli zpevacce) ... papousky fakt nemusim

btw, co rikate na Proper Education od Erika Prydze alias The Wall od Floydu ? Na to, ze je to prvni povoleny remix jejich songu jsem doufal, ze to bude vyrazne lepsi, byd Erika mam docela v oblibe, tohle se mi tedy hrube nelibi Sad
Display link [ Funkce ]  [ mato.savatar ]
Nova pecka od GAbry ponteho - U.N.D.E.R.G.R.O.U.N.D
Citace - Admin :
btw, co rikate na Proper Education od Erika Prydze alias The Wall od Floydu ? Na to, ze je to prvni povoleny remix jejich songu jsem doufal, ze to bude vyrazne lepsi, byd Erika mam docela v oblibe, tohle se mi tedy hrube nelibi Sad

Proper je celkem k svtu, ale je to takovy komornejsi Hause, takze na diskoteku se nehodi..ale rad si ho poustim na zacatku diskoteky a mixuji to s necim jako atlantic ocean alebo necim hausovejsim Smile
me to nesedne, myslim ze to nezvladl ani hudebne, a to ta pisnicka je tak dobra, ze zkazit ji da skutecne praci ... ale tady to proste neni ono, reze to v uplne nesmyslnejch momentech a hrozne tim rusi celkovou melodii a dynamiku ty puvodni skladby, takze se mu to tluce ... fakt to neni povedeny Sad
Vim o tom, mne to taky neni moc po chuti i ze stranky mixovani. MA to strasny BPM furt to sakce takze se jenom tezko mixuje jina pesnicka z tymto "mr. properem". Nezvladl to, to mas pravdu, ale kdyby nasadil sviznejsi tempo typu Master Blaster alebo Discoblaster, bylo by to uplne unikatni...
jak rikam, pisnicka od floydu je uzasna a dokazu si predstavit, co by z toho mohlo byt, proto me tak mrzi to, co z toho nakonec je Sad
tak ja mam napad za milion.....sprav remix ty co ty na to? Very Happy Laughing
myslis ze kdybych to umel, ze bych pracoval tam kde pracuju ? Very Happy mam hudebni sluch na poslech, ale na tvorbu je to priserny Smile parkrat jsem experimentoval ve FruityLoops, coz me dost bavilo, ale zadnej superhit z toho nikdy nebude Smile
CO takto hodit to medzi populi Very Happy mozna by se to ujalo Laughing
Display link [ Funkce ]  [ Chris Amberavatar ]
Citace - mato.s :
Nova pecka od GAbry ponteho - U.N.D.E.R.G.R.O.U.N.D

link by nebyl? Smile

(Edit : i když podle tý ukázky, co jsem už našel, se mi to asi spíš líbit nebude...)
Chrisi muzu ti to hodit na FTP jak chceš...je to spis techno nebo tvrdsi hause.....hardfloor...
nech to bejt...Gabry Potneho stejně poslouchám spíš jen tak okrajově...něco se mi od něj líbí, ale zdaleka ne všechno
Kabát-Burlaci...muhehe Laughing
Burlaci sou dobrý...a ani Corrida není k zahození, natož kdybych měl možnost si poslechnout celé album (skoro na každým albu od kohokoliv, co mám, jsou vždycky ještě lepší skladby než ty, co se dostanou do rádií a televizí jako singly) Smile
Display link [ Funkce ]  [ Sašaavatar ]
Můj nejnovější objev:

Keep Of Kalessin - album Armada Wink
Display link [ Funkce ]  [ danny1691avatar ]
SLAYER-Soundtrack to the Apocalypse
danny1961:Slayer?Tak jdeme zase leptat Very Happy Jinak Kabát- Šaman

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]