Koncert Faithless byl podle ocekavani velmi kvalitni, byt muj dojem trochu kazily tri veci
1) predkapela, ktera si rikala Love Gangsters ... odkoukana machrovska gesta z ranne doby MTV bohuzel nemohla zastinit naprostou absenci hudebni invence, temer vsechny pisnicky co jsem slysel byly naprosto identicke, a po hudebni strance naprosto zoufale. Chlapci se snazili hrat neco ala Green Day, ale na rozdil od Green day, kteri maji v pisnich alespon tri ruzne melodie, to Love Gangsters dost podcenili ... Navic zpevak se citil jako ze je hrozne zabavne, kdyz furt neco kvaka do mikrofonu, jako "Tesite se na Faithless ? My taky, jako mali kluci", no, na zvraceni. navic tuto kapelu dat pred mistry nejryzejsiho britskeho tanecniho stylu je asi jako udelat ze Shaggyho predkapelu AC/DC ... Nasledovala pulhodinova pauza, kterou jsem take moc nepochopil, ale muselo se usporadat podium ...
2) v hale byla zima, a to dost velka. chapu, ze to bylo uprostred finale extraligy a nikdo si nechtel pomrvit led tim, ze by trochu pritopil, ale travit dve a pul hodiny v nejakych tipuju deseti stupnich, to nebylo nic prijemnyho.
3) cena listku byla dost vysoka. Koncert byl super, to ne ze ne, Faithless hrali hodku a pul, a krome One step too far se sestrickou Dido jsme slyseli veskere hity, ktere kapela ma, od Insomnia, kterou se zacinalo, pres GOD is a DJ, Weapons of Mass destruction az po We come one a zaverecnou Salva mea. Ten One step too far mi tam ale vyslovene chybel, odchazel jsem z koncertu s takovy trochu nenaplnenim. Presto to byla parba skvela, jen tech 770 Kc uz se mi zdalo trochu hodne. Ve srovnani s druhym listkem, na Paul van Dyka, ktery jsme take koupili, a to za 330 kc !!!, kdyz si to vezmu, ze nas ceka nejmene od osmi neuveritelny mejdan, par DJ, potom tak od desiti, jedenacti Michael Burian, hvezda ktera se PvD temer vyrovna

, potom PvD sam, a potom jeste nejaka afterparty s dalsimi DJs, tedy mejdan nejmene do tri, do ctyr do rana to cele za 330, je 770 za koncert koncici v pul jedenacte trochu hodne.
A na zaver, vzkaz pro organizatory parkoviste u sazka areny, a prihlizejicim policistum - stalo by za to trochu nad vecmi premyslet a provoz ridit, ne blbe cumet ! protoze to, co se po skonceni koncertu delo pri vyjezdu aut z parkoviste, to se opravdu jinak komentovat neda !! Bordel je slaby slovo. Malem jsem tam dal po hube nejakymu nackovi v mercedesu, kterej si myslel, ze kdyz ma medaka, ze se jako vsichni po*erou a daj mu prednost, i kdyz uz tam pul hodiny cekaj na vyjezd ... Tohle dokaze cloveku opravdu znechutit zbytek vecera.