O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Chyba v novem foru - hlavni stranka :: Chyby na valce a na foru :: www.valka.cz

Display linkNefaktografické : 03.09.2010 10:56:18 [ Funkce ]  [ von Fensteinavatar ]
Admine,

bez prihlaseni jsem brouzdal v sekci Zlocinu proti lidskosti a vyhodilo mne to hlasku, kterou mas prilozenou.

Trvalo mi asi 20 odklepnuti, nez sem se dostal na konec a mohl vubec vypadnout z Firefoxu.

Jinak mam posledni verzi FF s par "problematickymi" plug-iny jako FASTESTFOX, apod.

Jednalo se zrejme o problem v odkazovem foru nebo tak. Nicmene se mne nic neozbrazilo, krome hlasky
Defect no 1. valka.cz.jpg

Display linkNefaktografické : 03.09.2010 13:09:01 [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
teda, vubec nevim jak se ti toho podarilo dosahnout, FF asi nemam posledni verzi ( resp. kolikatku cislo mas ? ), ale v anglictine ani cestine mi to na dane strance pod prihlasenym i neprihlasenym uzivatelem nic takoveho nevyhazuje Sad Zkus kdyztak jeste tvrdej refresh CTRL+F5, jestli se to jeste zobrazi ?
Display linkNefaktografické : 05.09.2010 10:01:30 [ Funkce ]  [ von Fensteinavatar ]
Admine,

tak asi problem byl v konkretnim nastaveni myho Firefoxu. Mam posledni verzi tzn. 3.6.8. Twed sem to vyzkousel doma a neni problem. Obavam se, ze to mozna bylo i nejakym nastavenim nebo tak.

Nekolikrat me to udelalo znova - nicmene jsem preinstaloval cely Firefox v praci a pak uz to bylo OK Smile

Takze to uz neres.

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]