O webu Uživatel Propojené weby                    
Vyhledávání

Moderátoři
Funkce
Anketa / Poll
Reklama

[ Kdo je online ]

Najděte nás na Google+

ISSN : 1803-4306

RSS

Display link [ Funkce ]  [ jirka vrbaavatar ]
Děkuji za vytvoření medailí SSSR Wink
Display link [ Funkce ]  [ Schlangeavatar ]
Citace - jirka vrba :
Děkuji za vytvoření medailí SSSR Wink

není zač, vyznamenat k výročí VŘSR však už bohužel nestihneš Laughing
Display link [ Funkce ]  [ Adminavatar ]
Pratele, dostal jsem k dispozici tri vydani nejnovejsi hry Arma-Armed Assault od tvurcu hry Operace Flashpoint a rozhodl jsem se za dobrou praci ocenit tri armady, ktere mohou tuto hru bud venovat do sve souteze, nebo velitele mohou rovnou rozhodnout o jejim udeleni (nebo si je hamounsky ponechat pro sebe a brutalne potlacit naslednou vzpouru v radach svych nevernych vojaku Very Happy)

S hrou tedy mohou pocitat :

1) Armady Polska - velitel Zbycho
2) Armady Nemecka - velitel Schlange
3) Armada Slovenska - velitel Buko1

Dale knihu dle vyberu z naseho seznamu vyher davam k dispozici

4) Armade Australie - velitel Chris Amber

Dejte mi prosim vedet pomoci SZ, jakym zpusobem hodlate vyhry vyuzit a kam ji mam pak poslat, pripadne jestli budete chtit vyhlasit nejakou soutez ci tak neco Smile

Jestli se nepletu, Slovenska armada ma stale k dispozici jednu knihu dle vlastniho vyberu, takze dejte vedet, budou Vanoce, tak aby mel Jezisek co jezit Very Happy
Display link [ Funkce ]  [ Davavatar ]
Přidány medaile ČS. legií - Admine prosím tě mrkni na to , tady jsme vzhledem k tomu že se jedná o neexistující stát použili originály. Stejnej záměr máme i u ČSSR - jinak potřeboval bych nějako upravit ten odkaz vedoucí ze skupin na udělené metály protože prozatím všechny vedou na skupinu metálů, které jsou společné pro všechny ČSR/ČR skupiny ale ona každá ta skupina má ještě vlastní sadu. Vlastně je to trochu složitější asi to raději rozepíšu
Všechny skupiny
- jediná má jen jednu sadu
Legie
Společná sada
Vlastní medaile
Československá armáda (1930-37)
Společná sada
Vlastní medaile
Československé četnictvo
Společná sada
Používá sadu Čs.armády
Vlastní medaile
ČSLA
Společná sada
Vlastní medaile
Armáda České republiky
Společná sada
Vlastní medaile
Vzdušné síly AČR
Společná sada
Může použít sadu AČR
Vlastní medaile
Hradní stráž
Společná sada
Používá sadu AČR
Display link [ Funkce ]  [ Havranavatar ]
Omlouvám se, že do toho opět vstupuji, ale všiml jsem si, že jsou v hodnostech USNAVY chyby. Nechci zadávat někomu práci, spíše požádat o pomoc a opravu. Embarassed Bohužel nejsem s PC moc velký kamarád a sgrafickými prograny se taky moc nemáme v lásce. Crying or Very sad
Přikládám vzhled a posloupnost hodností dle : www.gruntsmilitary.com

Díky za pomoc Exclamation
Hodnosti.doc

hodnosti_166.doc (80384 bytes)

Hodnostní označení USNAVY
zdroj: www.gruntsmilitary.com

Display link [ Funkce ]  [ Schlangeavatar ]
Citace - Admin :
Pratele, dostal jsem k dispozici tri vydani nejnovejsi hry Arma-Armed Assault od tvurcu hry Operace Flashpoint a rozhodl jsem se za dobrou praci ocenit tri armady, ktere mohou tuto hru bud venovat do sve souteze,

opožděně díky za ocenění, použijeme to pro další soutěž.
Vymyslel jsem soutěž (teda spíš Schlange vymyslel)související s jeho soutěží o Freikorpsu - boje v pobaltí 1918-1919 ... jako první cenu by mohla být nějaká knížka(ještě to promyslím)-zaplacení by mohlo být mojí formou příspěvku na válku-ještě se kouknu co by bylo vhodné. Jen doufám, že do soutěže přispějě i někdo jiný než já Laughing Laughing
Citace - jirka vrba :
Vymyslel jsem soutěž (teda spíš Schlange vymyslel)související s jeho soutěží o Freikorpsu - boje v pobaltí 1918-1919 .

Jo a mě v souvislosti z vašimi soutěžemi napadlo že jsem si měl dát patentovat pravidla a pak na vás vymáhat všimné Razz Smile Razz
Smile stačí říct - klidně ti čtyřikrát udělím Hrdinu SSSR Smile
Jen si je nech už tak si při pohledu na hruď připadám jak Robocop. A pak zkazil bych si morálně-politický profil a musel bych se propustit z armády.
Display link [ Funkce ]  [ buko1avatar ]
V galérii http://galerie.valka.cz/showgallery.php/cat/488 mám vyznamenania pre hodnostnú skupinu OS SR aj s popisom.... Išlo by to založiť?

Pravidlá pre udeľovanie sú aj tu: http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/48285 (ale dosť podrobný popis som dal aj do galérie).

Len nerozumiem jednej veci - nie všetky vyznamenania mi dokáže zobraziť v normálnej veľkosti (ako náhľad zobrazuje všetky)

EDIT: už je to v poriadku. Pravdepodobne to robila paleta. Keď som dal farbu s indexom 0 ako bielu, už to zobrazuje normálne....
Pro velitele armad obecne : prosim podivejte se po svych armadnich tematech, zdali by se z nich nedalo neco nominovat jako clanky, uz nam pomalu dochazeji, tak potrebujeme cerstvou krev Smile

Pro velitele armad Polska, Nemecka a Australie, viz muj prispevek

Citace :

Pratele, dostal jsem k dispozici tri vydani nejnovejsi hry Arma-Armed Assault od tvurcu hry Operace Flashpoint a rozhodl jsem se za dobrou praci ocenit tri armady, ktere mohou tuto hru bud venovat do sve souteze, nebo velitele mohou rovnou rozhodnout o jejim udeleni (nebo si je hamounsky ponechat pro sebe a brutalne potlacit naslednou vzpouru v radach svych nevernych vojaku )

S hrou tedy mohou pocitat :

1) Armady Polska - velitel Zbycho
2) Armady Nemecka - velitel Schlange
3) Armada Slovenska - velitel Buko1

Dale knihu dle vyberu z naseho seznamu vyher davam k dispozici

4) Armade Australie - velitel Chris Amber

Dejte mi prosim vedet pomoci SZ, jakym zpusobem hodlate vyhry vyuzit a kam ji mam pak poslat, pripadne jestli budete chtit vyhlasit nejakou soutez ci tak neco

Jestli se nepletu, Slovenska armada ma stale k dispozici jednu knihu dle vlastniho vyberu, takze dejte vedet, budou Vanoce, tak aby mel Jezisek co jezit

stale cekam na to, zdali vyse uvedene armady, krome slovenske, zaslou nejake propozice k vyuziti te vyhry, pokud tyto nedostanu, bude vasi armade vyhra odebrana a venovana armade jine, ktera ji jiste rada vyuzije Smile
Display link [ Funkce ]  [ Zbychoavatar ]
Admin: sorry a opravdu opožděné díky za ocenění, na tu odměnu jsem upřímně řečeno zapomněl.Poprvé když jsem o té odměně četl tak mě jako jediné napadlo dát to synovi za pár týdnu pod pařez…, ale to by mi tady asi neprošlo.Taky si myslím, že asi nejlepší by bylo ji použit jako výhru.Oslovil mě schlange abych se připojil k soutěži o Freikorpsu, ale abych se ji mohl zúčastnit,natož třebas hodnotit tak bych taky o tom musel něco vědět. Freikorps není zrovna moje parketa.

Mám v hlavě nějaké myšlenky na soutěž v prvním čtvrtletí.Napadá mě vyhlásit soutěž na které by se mohli podílet velitelé několika armád.Jako celkem zajímavé a to i z hlediska mezinárodní účasti se mi jeví téma „TOBRUK“.Mohli by se do toho zapojit všichni a velitelé vojsk zúčastněných v bitvách u Tobruku by mohli ještě navíc ocenit články z toho „svého“ pohledu.
Je to jenom taková první myšlenka a jsem zvědavý na reakce (hlavně velitelů CS,CZ,SK,PL,AUS,GB,GER armád)- vlastně velitel PL armády se už vyjádřil Smile.
Nechci to nějak uspěchat a proto bych s tím počítal od nového roku.
ok, v pohode, ja bych prave rad, aby se to uzilo, kdyz uz jsme to dostali Smile
Display link [ Funkce ]  [ RoBoTavatar ]
Mám pocit, že Schlange za Němce soutěž o hru vyhlásil (Freikorps). Tedy si si asi Admine spletl SK a GER. Smile
Nespletl, Admin rekl jasne,

Citace :

Dejte mi prosim vedet pomoci SZ

a jediny kdo tak ucinil byl prave velitel slovenske armady Very Happy Very Happy Very Happy

Admin je totiz NEOMYLNY Laughing
Display link [ Funkce ]  [ RoBoTavatar ]
Ah so. Smile
To Admin: Obracím se na tebe jako na zástupce velitele armády US NAVY.
Trochu jsem si pohrtál s těmi nárameníky pro důstojníky USNAVY. Moc to neumím, ale něco jsem zplodil. V příloze zasílám návrhy. V hodnostech na fóru je v tom nějakej zmatek, tak jestli by to šlo použít, tak prosím o nápravu.

N1 - Ensign
N2 - Lieutenant Junior Grade
N3 - Lieutenant
N4 - Lieutenant Commander
N5 - Commander
N6 - Captain
N7 - Rear Admiral (lower half)
N8 - Rear Admiral (upper half)
N9 - Vice Admiral
N10 - Admiral
N11 - Fleet Admirál
N10.gif

N9.gif

N8.gif

N7.gif

N6.gif

N5.gif

N4.gif

N3.gif

N2.gif

N1.gif

N11.gif

Co se stalo?!!! Proč jsou ty dva obrázky s černým pozadím?!
Display link [ Funkce ]  [ buko1avatar ]
Nastavenie palety? Ale vyzerá to tak, že všetky hodnosti majú čierne pozadie.... Ale neboj sa, pri normálnom zobrazení je to OK. Niektoré obrázky vo formáte gif blbnú pri zobrazení v náhľade. Prečo má každá hodnosť iný rozmer?

x    
Název článku :
Anotace :
[ x ] Linkator
[ x ] Mapa / Map
[ x ]