Citace - Radim.ch :
Mete nekdo nejaky konkretni navrh jak by mela medaile vypadat????????
Záleží na tom, při jaké příležitosti by se udělovala - nebo se mýlím?
Z predchozi debaty vyplynulo ze by se neudelovala, ale urcitym zpusobem byla nabidnuta k primemu prodeji, bud otevrenou formou urciteho upominkoveho predmetu a nebo uzavrenou formou moznosti zakoupeni pro urcite uzivatelske skupiny.
Co to vzít jednoduše tak že by někdo graficky schopný navrhl nějaké základní řešení. Pak by se dal vyrobit odznak (snáz se nosí jako příslušnost ke skupině než třeba tričko) který by byl normálně prodejný pro všechny členy. Jestli pak udělat medaile, řády, vyznamenání, plakety a podobné věci je věcí další a nechal bych ji na řešení později.
To znamena ze ted hledame nekoho graficky schopneho.........
Myslím, že v poslední době pan kolega Greywolf zazářil při tvorbě nových vyznamenání... Možná by něco vytvořit mohl

Já nevím kolegové,
ale jsme na internetu, tak medaile pouze virtuální. Kdo chce skutečné, ať se přihlásí do Afganistanu.
Citace - bond :
Já nevím kolegové,
ale jsme na internetu, tak medaile pouze virtuální. Kdo chce skutečné, ať se přihlásí do Afganistanu.
Vážený kolego,
asi jsi nepochopil náš záměr, ale každý hned nemusí jezdit na Blízký východ, aby dostal medaili a vypadal po několika letech
takto.
Tady jde o ten pocit, který budeš mít po tom, co se pokaždé podíváš na pamětní medaili na své poličce a uvědomíš si, že jsi nějakým způsobem pomohl serveru, lidem s historií...
Lépe ale vysvětluje pan kolega Radim.ch...
To Bond - pane kolego, někteří z nás jsou i účastníky vojenských misi a nevěřím že se jich zúčastnili pro nějakou medaili, prosím nezlehčujte zde téma ve kterém pravděpodobně nejste fundován. Spousta z našich kolegů zde vytváří na úkor vlastní rodiny a volného času neocenitelnou práci pro všechny zájemce o vojenskou historii. Jedinou jejich odměnou je vnitřní pocit uspokojení nad dobře odvedenou prací a udělené virtuální ocenění. Naší snahou je vytvořit určité hmatatelné uznání všem kteří se rozhodli obětovat svůj čas pro naši společnou věc.
Citace - bond :
Já nevím kolegové,
Tých virtuálnych tu máme plno - stačí pozrieť tu:
http://forum.valka.cz/medaile.php , vrátane podmienok udeľovania. Takže ak máte o nejakú záujem, stačí tvoriť....
Já bych to řešil v poklidu, káždý máme nějaký názor, já říkám,je to zbytečné a pokud ano tak pěkný odznak,který bych mohl hrdě nosit na klopě či kravatě,ale to by opravdu musela být ražba.I když to "oplechování" našich kluků může být z pohledu nás trochu moc, já chápu,že oni to vidí jinak, to bych sem opravdu nemíchal. Ti kluci si ton zaslouží.