Zdravím,
nejsem si jist, kam bych měl tento svůj příspěvek zařadit. Říkal jsem si, že tohle bude asi nejvhodnější rubrika, ale pokud jsem se spletl, předem se omlouvám a prosím moderátory o nápravu mé chyby.
Vytvořil jsem plugin pro Firefox 2.0 a vyšší verze, který umožní vyhledávání na fóru Valka.cz z pole v pravé horní části tohoto prohlížeče. Měl by fungovat i pod IE 7, ovšem u tohoto prohlížeče to nemám odzkoušeno, protože z rozličných důvodů nechci tento Microsoftí výtvor instalovat. Takže pokud někdo používáte IE 7 a můžete to otestovat, bylo by to fajn.
Níže přiložený soubor je třeba stáhnout do adresáře "searchplugins" v instalačním adresáři vašeho Firefoxe (defaultně to je C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins). Poté restartujete prohlížeč (stačí prohlížeč, ne celý systém) a můžete začít používat.
Takže ať vám dobře slouží!
S pozdravem
Saša
Ehm, když jsem chtěl připojit soubor, napsalo mi to, že přípona xml nebyla povolena. Takže stahujte soubor valka.xml odtud:
http://www.home.karneval.cz/0353861802/valka/
(Nechci tam ten soubor ovšem mít vystavený věčně, takže bych poprosil moderátory o nalezení vhodnějšího řešení. Děkuji.)