08.04.2011 - Příslušník námořní pěchoty vyznamenán druhou bronzovou hvězdou

Operační důstojník 2nd Marine Regiment, 2nd Marine Division byl vyznamenán na Marine Corps Base Camp Lejeune, N.C. druhou Bronzovou hvězdou s odznakem za bojové zásluhy. Capt. Matthew J. Martin toto vyznamenání obdržel za akce v Afghánistánu kdy velel Golf Company, 2nd Battalion, 8th Marine Regiment, 2nd Marine Division v období květen - listopad 2009.
První Bronzovou hvězdu s odznakem za bojové záluhy obdržel za boje v Iráku 2003 kdy zastával funkci výkonného důstojníka Company A, 1st Battalion, 2nd Marine Regiment, 2nd Marine Division. Bronzová hvězda je čtvrté nejvyšší americké vyznamenání.




Zdroj:
www.marines.mil
URL : https://www.valka.cz/08-04-2011-Prislusnik-namorni-pechoty-vyznamenan-druhou-bronzovou-hvezdou-t114009#397214 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více