Identifikacia predmetu

Diskuse

Zdravim, pred casom som nasiel v lese na Kolibe (Bratislava) podozrivy predmet, netusim ci ide len o obycajnu plechovku od farby ktoru len tak dakto zahodil alebo o nieco z WW2, kedze v minulosti tam ludia nasli nejaku municiu (delostrelecke granaty, nemecka helma). Je to zahrabane celkom slusne v zemi, priemer tazko odhadnem mozno tak 15cm, viac nie.
Je to v potoku, ale to moc nezavazi kedze ten tecie z trubky, na ktorej je rok 1960. Nemam moc chut rypat sa okolo toho, nerad by som zomrel mlady. Napadlo ma ci by nemohlo ist aj o filter do plynovej masky ale to je len chaby tip. Netusite o co ide?
Ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek.
URL : https://www.valka.cz/Identifikacia-predmetu-t123433#420546 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více