06.03.2012 - 50 milionů liber pro HMS Victory

Nový HMS Victory Preservation Trust vznikl za účelem údržby HMS Victory v přístavu Portsmouth. Trust získal 25 milionů liber od the Goslin Foundation and dalších 25 milionů liber od britského ministerstva obrany, aby se zajistily prostředky na renovaci a údržbu této památky, která je stále vedena v stavu Royal Navy a je vlajkovou lodí druhého lorda námořnictva (v budoucnu se má stát vlajkovou lodí prvního lorda námořnictva, velitele celé Royal Navy).
Kontrakt ve výši 16 milionů liber v loňském roce získal koncern BAE, který se stará o největší rekonstrukci HMS Victoria od doby jejího vítězného návratu z bitvy u Trafalgaru.

Zdroj : www.royalnavy.mod.uk
URL : https://www.valka.cz/06-03-2012-50-milionu-liber-pro-HMS-Victory-t125799#426886 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více