Falcon 4.0 [1998]

Diskuse

Hrali ste? Ja som túto gamesku zháňal dlho a po rokoch som ju aj zohnal. Vyobrazenie lietadiel nie je zlé len tá ošuntilé spracovanie zeme je dosť hrozné-tie kocky mohli byť aj horšie Wink
Ale ináč je to celkom zaujímavý simulátor F-16 so slušnou dávkou radarových režimov. Pri jeho vydaní sa tvrdilo, že je nejaký ultrarealistycký -no nemôžem posúdiť, zatiaľ sa prekúsavam cez tie režimy radaru Very Happy
A vy?
URL : https://www.valka.cz/Falcon-4-0-1998-t13599#49728 Verze : 0
Taky to mám doma. Když to měl nejdřív jen kámoš, tak jsem to žral jako super záležitost, ale teď když to mám doma, tak jsem se zatím nedostal dál než k několika málo tréningovejm misím. Snad na to jednou bude chuť. Smile Propracovaný je to taky dobře - aspoň na svojí dobu a myslím, že s tím termínem ultrarealistický autoři nebudou daleko od pravdy (ale jistě to nevim Sad ) - prostě realistický to je dost.


Co si vzpomínám, tak jsem jednou tohle lítal u kámoše proti Su-27 a jednou se mi ho podařilo dostat kanonem. (on mě dostal pětkrát raketou Very Happy )
URL : https://www.valka.cz/Falcon-4-0-1998-t13599#69118 Verze : 0
Moc rád bych si tenhle simulátor koupil, pokud jej někdo máte, prosím, nabídněte, na ceně se určitě dohodneme! Díky.
URL : https://www.valka.cz/Falcon-4-0-1998-t13599#111777 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více