Diplomová práca

Diskuse

Dobrý deň,
Chcel by som poprosiť o radu. Čaká ma výber diplomovej práce a chcel by som sa zamerať na nejakú významnú vojenskú osobnosť z prvej alebo druhej svetovej vojny. Malo by ísť o osobnosť, ktorá sa aktívne zapájala do bojov a je o nej dostatočné množstvo literatúry. Najviac ma zaujali československí legionári v Rusku, konkrétne tieto osobnosti: Arm. generál Ludvík Krejčí, Generál Rudolf Medek, pplk. Karel Vašátko. Bol by som veľmi vďačný, keby ste mi napísali čo si myslíte o mojom výbere, či je dostatok literatúry alebo poprípade či by ste mi odporučili ďalšie osobnosti.


Ďakujem
URL : https://www.valka.cz/Diplomova-praca-t141248#458031 Verze : 0
Tak táto rada už nieje aktuálna. Stačilo si prejsť fórum a na mnoho otázok som našiel odpoveď. Mnoho literatúry je aj na tejto stránke keby to niekoho zaujímalo : http://www.karelvasatko.cz/
Každopádne ďakujem za každú pomoc ktorej sa mi dostalo.
URL : https://www.valka.cz/Diplomova-praca-t141248#458470 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více