Pomoc o stanovení uniforem a označení na límci

Diskuse

Prosím o stanovení dle foto, kdo nosil takové uniformy a použival motockly s označením ČSR. Co znamenala ta čísla, mohlo by se někde dohledat, na koho byl motocykl registrován. Kdy mohla být fotografie pořízena. Jaká jednotka mohla tyto stroje používat? Má nějaké označení na límci ten muž vlevo? Díky.
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-o-stanoveni-uniforem-a-oznaceni-na-limci-t145695#468602 Verze : 0
Osobně tipuji, že fotka vznikla někdy v letech 1919-1921
Uniformy mi přijdou jako ze spojenecké pomoci po 1918 (francouzská, italská). Registrační značky jsou vojenské, ale v r. 1922 se zaváděl nový předpis o reg. značkách s kombinací latinky a arabských číslic, kterému značky na fotkách neodpovídají. Límcové označení se mi nepodařilo rozluštit.
No moc jsem Vám nepomohl, je mi líto.
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-o-stanoveni-uniforem-a-oznaceni-na-limci-t145695#468702 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více