FAQ - Jak mohu odeslat clanek na valka.cz ?

Diskuse

Admine, chtel bych prispet clankem na www.valka.cz, ale jak to mam udelat ? V jakem formatu ?
URL : https://www.valka.cz/FAQ-Jak-mohu-odeslat-clanek-na-valka-cz-t16501#61159 Verze : 0
Existuji de facto dve moznosti :


1) vlozit text do zvlastniho editoru a udelat z neho clanek tak, jak se zobrazuje na www.valka.cz


2) vlozit svuj clanek sem do fora, a NOMINOVAT jej.



Ad 1) pokud chcete vlozit svuj clanek do editoru, potrebujete mit registraci tady ve foru. Pokud oboji mate, staci si kliknout na svuj PROFIL tady ve foru
https://www.valka.cz/autor/view
a tam kliknout na tlačítko
[+ nový článek]


pripadne jit primo na adresu
https://www.valka.cz/article/new/0
a svuj clanek vlozit (instrukce jak presne na to najdete zde :
forum.valka.cz
)


Pokud se na vkladani sami necitite, poslete prosim svuj text napr. ve Wordu, ve formatu .doc, .rtf, .txt na emailovou adresu clanky@valka.cz, nekdo z nas clanek za vas vlozi. Nezapomente prosim do emailu uvest svou prezdivku tady na foru, abychom clanek spravne priradili !



ad 2) tady staci prispevek vlozit sem na forum, naformatovat, upravit, a kdykoliv to uznate za vhodne (a pokud uz vas nekdo nepredbehne Very Happy), svuj text nanominovat (pomocí oranzoveho menu FUNKCE u vlozeneho prispevku, volba NOMINOVAT).


PRO OBOJI ZPUSOB PLATI, ZE JE MOZNO ZVEREJNIT POUZE CLANKY, KTERE MAJI UVEDENE ZDROJE, stejne jako to plati tady na foru !
URL : https://www.valka.cz/FAQ-Jak-mohu-odeslat-clanek-na-valka-cz-t16501#61259 Verze : 1
Admin - čo sa týka toho pripojenia dokumentu vo Worde - je jedno aký typ písma bude použitý? Alebo je nejaký typ doporučený?
URL : https://www.valka.cz/FAQ-Jak-mohu-odeslat-clanek-na-valka-cz-t16501#114605 Verze : 0
Pouzite pismo ve Wordu je jedno, jake bude, doporucuji pouzivat "obycejna" pisma typi Arial, Verdana, Tahoma, Sans Serif a podobne. Pri prenosu do editoru ale bude pismo IGNOROVANO a veskere formatovani upraveno vizualnim stylem naseho webu, vcetne pisma, tucneho, italicu a dalsich formatovacich prvku.



Aktualizovano r. 2016
URL : https://www.valka.cz/FAQ-Jak-mohu-odeslat-clanek-na-valka-cz-t16501#114616 Verze : 1
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více