Prečo Nemci prehrávali vojny-Kenneth Macksey

Diskuse

Kniha objasňuje dôvody mnohých nemeckých porážok a najmä dve najväčšie, ktoré utrpelyv 20. storočí. Dobrým spôsobom je napísané, prečo Nemci napriek svojej taktickej zdatnosti a snáď i prevahy nad nepriateľom, prehrali vojny ktoré boli skoro vyhrané. Autor je dobre informovaný a kniha stojí za prečítanie.
URL : https://www.valka.cz/Preco-Nemci-prehravali-vojny-Kenneth-Macksey-t16904#61870 Verze : 0
velmi fajn kniha, vlastne ako vsetky od Kennetha Mackseya. Po precitani tejto knihy si moze citatel spravit pekny obraz o tom, akym vyvojom preslo nemecke vojenstvo. V knihe su analyzované uz prusko-rakuske, prusko-francuke vojny, no hlavne I. sv. vojna a II. sv.vojna a dovod prehry nemecka v tychto konfliktoch. Odporucam precitat. Je to velmi prijemne citanie...
URL : https://www.valka.cz/Preco-Nemci-prehravali-vojny-Kenneth-Macksey-t16904#93737 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více