12.02.2014 - Libye: pohřešován vojenský vrtulník, možná sestřelen

Jak se zdá, ani po pádu Kadáfího režimu a jeho smrti není v zemí klid. Je pohřešován vojenský vrtulník Mil Mi-(8/17 ?) s 8 lidmi na palubě, oblast kde by se vrtulník nebo jeho trosky mohl nacházet je nedaleko Ras Lanov. Je možné, že vrtulník byl sestřelen.


Zdroje:
aviation-safety.net
newsok.com
www.news24.com
URL : https://www.valka.cz/12-02-2014-Libye-pohresovan-vojensky-vrtulnik-mozna-sestrelen-t169454#506970 Verze : 0
Dle nových poznatků Libyjská armáda přišla o bojový vrtulník Mil Mi-35, příčiny pádu helikoptéry jsou neznáme, ale dle některých zdrojů měl být vrtulník sestřelen. Zdá se, že stroj měl na palubě 5 členů posádky a pasažérů. Dřívější údaje se pohybovali až kolem 8 lidí. Záchranný tým hledá posádku, její osud je zatím neznámý. Trosky byly nalezeny nedaleko pobřeží Essideru.

Zdroje:
aviation-safety.net
newsok.com
www.news24.com
www.libyaherald.com
URL : https://www.valka.cz/12-02-2014-Libye-pohresovan-vojensky-vrtulnik-mozna-sestrelen-t169454#507185 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více