08.03.2014 - Na Ukrajině se objevili další neznámí ozbrojenci

Na východě Ukrajiny, v prorusky orientovaném městě Doněck, bylo spatřeno další z řady neoznačených komand ozbrojenců kterak se pohybují po městě.


Ihned vyvstali spekulace že se jedná o kontraktory bývalé americké společnosti Blackwater, později Xe Service a nyní Academy (patrně ve službách prozápadně orientované současné ukrajinské vlády či financované západními státy).


Panují obavy, že by toto mohlo být použito prezidentem RF k intervenci do východní části Ukrajiny.


www.dailymail.co.uk



URL : https://www.valka.cz/08-03-2014-Na-Ukrajine-se-objevili-dalsi-neznami-ozbrojenci-t170162#508562 Verze : 0

Diskuse

No nebo si je platí Putin, aby měl legální důvod zasáhnout. Holt pravda pošla již dávno. Jsou to opravdu Blackwater či jiná ex námezdní skupina a hlavně vůbec kdo ji platí a proč? Situace může být ještě velmi ale velmi zajímavá, bohužel.
URL : https://www.valka.cz/08-03-2014-Na-Ukrajine-se-objevili-dalsi-neznami-ozbrojenci-t170162#508563 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více