Vypĺňanie "procentníku"

Diskuse

Keďže vypĺňanie "procentníku" v sekcii Osobnosti sa deje spôsobom "podľa vlastnej úvahy", navrhujem zjednotiť jeho vypĺňanie pre lepšiu rýchlu orientáciu.



Môj návrh:



Prázdny príspevok založený počas linkovania - 0%
Len Šablona - Osobnost - 30%
Len Šablona - Osobnost - vojenská služba - 30%
Len text životopisu bez šablon - 30%
Šablona - Osobnost + text životopisu - 70%
Šablona - Osobnost - vojenská služba + text životopisu - 70%
Šablona - Osobnost + Šablona - Osobnost - vojenská služba 70%
Šablona - Osobnost + Šablona - Osobnost - vojenská služba + text životopisu - 100%



Čo vy NATO?
URL : https://www.valka.cz/Vyplnanie-procentniku-t180906#530574 Verze : 0
Prázdny príspevok založený počas linkovania - tohle moc nedoporučuji (kromě případů, kdy autor v nejbližší době plánuje alespoň tabulku osobnosti zplodit)
konkrétně v USA je toho už víc než dost, a pak babo raď, jestli např. ten John W. Smith, zbl jako velitel perutě, je totožný s Johnem W. Smithem, který se o x let později stal předsedou Sboru náčelníků štábů


Len Šablona - Osobnost - pokud se přidá byť i prázdná tabulka vojenské služby, nezabere to moc času a práce, a po linkování se načtou funkce


Len Šablona - Osobnost - vojenská služba - proboha proč už neudělat alespoň základní tabulku osobnosti?


Šablona - Osobnost + Šablona - Osobnost - vojenská služba 70%
Šablona - Osobnost + Šablona - Osobnost - vojenská služba + text životopisu - 100%

tohle dává smysl
URL : https://www.valka.cz/Vyplnanie-procentniku-t180906#530576 Verze : 0
Ad ZBL - 0%
Reagujem na skutočnosť, že napr. v ruských osobnostiach je ich hafo a kým ich niekto naplní tak nech je na prvý pohľad pri prezeraní prehľadu jasné, že je to ZBL.



Ad Len Šablona - Osobnost
Je viacero tém, kde je len táto šablona, pričom nejde o témy založené modom. Samozrejme, že sa to postupne dopĺňa aj o vojenskú službu, ale u významných osobností sú tieto tabuľky tak rozsiahle, že do doby ich naplnenia je potrebné procentník nastaviť na navrhovaných 30%, aby bolo zrejmé, že sa k tomu treba vrátiť.



Ad Len Šablona - Osobnost - vojenská služba
Ja predsa nehovorím o modoch, ktorí automaticky nahadzujú jednu aj druhú šablonu, ale o užívateľovi, ktorý len z jemu známych dôvodov nahodí iba túto šablónu.
URL : https://www.valka.cz/Vyplnanie-procentniku-t180906#530578 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více