Bunker, The (Bunker)

Diskuse

videli ste nekdo tenhle "valecny" horor?


dej se odehrava na konci valky, kdy se skupinka prchajicich vojaku waffen-ss schova pred svymi americkymi pronasledovateli(kteri se ale az do konce filmu neukazi a vlastne ani neexistuji) v nemeckem protitankovem bunkru. bunkr byl vybudovan na nejakem stredovekem masovem hrobe. celou dobu filmu proste vite(stejen jako nemci), ze tam nekde neco je, ale nevite co. vetsina muzu v podstate zemre kvuli vlastnimu strachu. neni to primo valecnej film, ale rozhodne je to zajimavy.
URL : https://www.valka.cz/Bunker-The-Bunker-t18118#66411 Verze : 0
Je to skvostný film. Skvěle natočené. Já sem se fakt bál, že tam na ně vybafne zombie jak ve Wolfenstainovy. Nejlepší je ten dědek...
URL : https://www.valka.cz/Bunker-The-Bunker-t18118#66414 Verze : 0
Už sem o tom filmu někde četl, ale zaboha si nevzpomenu kde. Sad Nevíte jestli je to k sehnání i u nás? Videopůjčovny atd. ....
URL : https://www.valka.cz/Bunker-The-Bunker-t18118#66415 Verze : 0
Já jsem ten film měl pučenej z videopůjčovny. Můžeš hledat také tam.
URL : https://www.valka.cz/Bunker-The-Bunker-t18118#66929 Verze : 0
Díky, nejdřív zkusim videopůjčovnu a až pak něco méně legálního. 8.)
URL : https://www.valka.cz/Bunker-The-Bunker-t18118#66969 Verze : 0
ja sem si to sehnal vod kamose v divx, ale vicemene nahodou. spletl sem si to s jednim nemeckym filmem, kterej kdysi davno byl na prime. jmenovalo se to bunkr a bylo to tusim ze soucasnosti. parta rusu mela prihlizet na zneskodneni atomovy hlavice, ale jak uz to ve filmech byva, z rusu se vyklubali teroristi a obsadili zakladnu a udrzbar to vsechno zachranoval...moc uz si to nepamatuju, ale vim, ze tam hral navratil a jeste nejaky cesky herci.
URL : https://www.valka.cz/Bunker-The-Bunker-t18118#66989 Verze : 0
Jmenuje se to Bunker-The evil within. Není špatně natočen, ale jinak blbost
URL : https://www.valka.cz/Bunker-The-Bunker-t18118#213819 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více