23.03.2017 - Belgie: zadržen muž, který se pokusil najet do nákupní zóny

V belgických Antverpách byl zadržen podezřelý jedinec, který se předtím pokusil najet autem do nákupní zóny. Nikdo nebyl zraněn. Muž byl zatčen, dle různých médií je severoafrického původu a má francouzský pas, má jít o občana Francie Mohameda R., narozeného 8. května 1977, údajně měl být pod vlivem alkoholu. Dle jiných informací je to Tunisan. Auto kterým přijel, je registrováno ve Francii, v něm byly nalezeny blíže neurčené zbraně (nože, střelná zbraň a kanistr ze zatím blíže neurčeným obsahem). Muž měl mít na sobě masku.


Zdroje:
zpravy.aktualne.cz
zpravy.idnes.cz
URL : https://www.valka.cz/23-03-2017-Belgie-zadrzen-muz-ktery-se-pokusil-najet-do-nakupni-zony-t198878#570162 Verze : 1
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více