POL - KTO Ryś AZALIA (vozidlo řízení palby)

KTO Ryś AZALIA je obrnené vozidlo na podvozku OT Ryś určené na velenie a riadenie paľby oddielu 155mm samohybných húfnic KRAB. Vo vozidle je integrovaný digitálny automatizovaný systém riadenia paľby, ktorý umožňuje v reálnom čase prijímanie, zobrazenie a odovzdávanie informácií o cieľoch a ich prideľovanie na postreľovanie (jednotlivo alebo hromadne). Vozidlo je vybavené samostatným napájacím zdrojom umožňujúcim činnosť systému bez ohľadu na činnosť motora vozidla.


Výroba vozidla je realizovaná spoločnosťou Wojskowe Zakłady Motoryzacyjne S.A, pričom na dodávkach jednotlivých systémov sa podieľajú spoločnosti WB Electronics (spojovací systém FONET, terminály DD 9620, BFC 201), Eberspracher (klimatizácia), ZR Radmor (digitálne rádiostanice - 3 x PRC-9500), ARMPOL (externý napájací zdroj), DEUGRA (balistická ochrana) a ďalšie.





Zdroj: http://www.wzm.pl/?page_id=179
URL : https://www.valka.cz/POL-KTO-Rys-AZALIA-vozidlo-rizeni-palby-t200314#573617 Verze : 2
KTO Ryś AZALIA (foto výrobca)


Zdroj: https://www.wzm.pl/?page_id=236&lang=en

POL - KTO Ryś AZALIA (vozidlo řízení palby) - Rys Azalia

Rys Azalia
POL - KTO Ryś AZALIA (vozidlo řízení palby) - Rys Azalia

Rys Azalia
POL - KTO Ryś AZALIA (vozidlo řízení palby) - Rys Azalia

Rys Azalia
URL : https://www.valka.cz/POL-KTO-Rys-AZALIA-vozidlo-rizeni-palby-t200314#600609 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy


Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více