02.06.2017 - Kvůli teroristické hrozbě v Německu přerušen hudební festival Rock am Ring

Jeden z nejznámějších německých rockových festivalů Rock am Ring musel být v pátek přerušen a desetitisíce fanoušků musely vyklidit areál kvůli "neupřesněné teroristické hrozbě". Okolní silnice byly uzavřeny, aby byl zajištěn bezpečný odjezd velkého množství fanoušků. Wir schaffen das!


www.novinky.cz
URL : https://www.valka.cz/02-06-2017-Kvuli-teroristicke-hrozbe-v-Nemecku-prerusen-hudebni-festival-Rock-am-Ring-t201451#575799 Verze : 0

Diskuse

No naštěstí se ukázalo, že to byl spíše falešný (nebo příliš opatrný) poplach. Tak jen doufám, že přes léto budou festivaly v Čechách v pořádku.
URL : https://www.valka.cz/02-06-2017-Kvuli-teroristicke-hrozbe-v-Nemecku-prerusen-hudebni-festival-Rock-am-Ring-t201451#575905 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více