Hledám vojáka - Nový Jičín

Diskuse

Dobrý den,
prosím o pomoc s vyřešením mého problému. Babiccin stryc (Bohumir ci Gottfried Brnovjak) se nevratil z valky. Babicka rika, ze nikdy neprislo zadne oznameni, co se se strycem stalo. Mysli si, ze byl stryc ke konci valky doma u rodicu a spozdil se pri navratu na kasarna. Oslovila jsem tedy VHA, kde nic nemaji, pak CCK - patraci sluzbu, kde mi odpovedeli viz priloha. Kontaktovala jsem i nemecky archiv, ale je to "teprve" pul roku, takze to muze klidne jeste rok trvat.


Lze neco usoudit z toho, ze byl lecen v nemocnici v Novem Sadci v Polsku? V zemskem archivu Opavy jsem nasla prihlaseni k pobytu a v nem informaci o RAD a nejakem dalsim pobytu (viz priloha). Vic informaci nemam.


Jake mam dalsi moznosti v patrani?
Hledám vojáka - Nový Jičín -


Příloha je viditelná až po registraci/přihlášení

Hledám vojáka - Nový Jičín -


Příloha je viditelná až po registraci/přihlášení

URL : https://www.valka.cz/Hledam-vojaka-Novy-Jicin-t220487#615836 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více