Dönitzova vláda

Diskuse

Zajímalo by mně, jaké bylo složení Dönitzovy vlády po smrti Adolfa Hitlera. Dá se to někde najít?
URL : https://www.valka.cz/Doenitzova-vlada-t24001#89487 Verze : 0
Již nějaký čas plánuji vložení přehledu ministrů německých vlád 1933-1945. Ještě nemám vše ověřeno a někde mám mezery (např. u některých funkcí nemám jistotu, zda byly na úrovni ministerstev nebo ne). Pokud je ale zájem, tak já to vložím do Osobnosti/Německo/Přehledy. Bude to ale chvíli označeno, jako nehotové (dokud to nedoplním, neupravím do detailu graficky a neprolinkuju).


Členy Dönitzovy vlády (resp. Schwerin von Krosigkovy - Dönitz byl Reichspräsident a Schwerin něco jako Kanzler) lze poznat podle toho, že sloužili až do 23. 5. 45, tedy do zatčení britskými vojsky ve Flensburgu. Za chvilku sem hodím link.
URL : https://www.valka.cz/Doenitzova-vlada-t24001#89506 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více