Three Kings (Tři Králové)

Diskuse

Režie:David O. Russell
Hrají:George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube, Spike Jonze
Rok výroby:1999
Válka v perském zálivu skončila. V atmosféře nejistoty a zmatků se čtyři vojáci (George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube, Spike Jonze) rozhodnou, že zůstanou o něco déle, než v podobných situacích bývá zvykem. Mají k tomu pádný důvud - velký náklad zlata, který měl být - údajně - tajně ukryt poblíž jejich pouštní základny, a kterého se chtějí zmocnit. S mapou, o níž věří, že je ke zlatu dovede, se vydají na cestu, která navždy změní jejich životy a zavede je do nebezpečí, proti kterým byla právě prodělaná válka jen hrou na vojáky.
URL : https://www.valka.cz/Three-Kings-Tri-Kralove-t33193#120154 Verze : 0
Film som videl az dodatocne v televizii a velmi som sa pobavil. Hlavne dnes, ked sa este stale bojuje v Iraku, vyznievaju uplne hlupo hlasky americkych vojakov ("Amerika vas potrebuje") a i Iracanov, ktorym nevadilo, ze im kradnu zlato, hlavne, ze mozu strielat povstalcov...
Proste som sa nasmial. Odporucam pozriet si, ak ste tak este neurobili.
URL : https://www.valka.cz/Three-Kings-Tri-Kralove-t33193#135154 Verze : 0
Jo, je to takový typický americký film pro oddech. Podle tohohle snímku by stačilo, kdyby Američani někde sehnali několik Saddámových dvojníků a všichni iráčtí vojáci by se rozprchli Smile
Ale vážně by mě zajímalo, jestli měl opravdu tak demoralizující vliv. Nedivil bych se, kdyby dělali něco špatného, ale jako první začali utíkat ti, kteří normálně hlídali v okolí bunkru.
URL : https://www.valka.cz/Three-Kings-Tri-Kralove-t33193#135336 Verze : 0
Ja by som tomu neprikladal vierohodnost (aj ked neviem ako tomu bolo naozaj).
Vychadzam z toho, ze film bol parodiou na 1. vojnu v zalive a Iracania boli prakticky vykresleni ako blbci.
URL : https://www.valka.cz/Three-Kings-Tri-Kralove-t33193#135350 Verze : 0
Podle mého názoru průměrný film( prostě USA )
URL : https://www.valka.cz/Three-Kings-Tri-Kralove-t33193#213627 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více