kompik

Diskuse

zdarec lidi chtel jsem zacit konecne se strikaci pistoli ale....... bylim v břeclavi a naprosto nikde tu nemohu sehnat strej kompresor od lednce vsude rikaji ze nemaj takzé bych byl rad za nejakou radu kde ho sehnat (dvory se srotem a opravarny mam vsechny olezle a nic)


predem dik za nejake rady
URL : https://www.valka.cz/kompik-t34901#126667 Verze : 0
Popýtaj sa či niekto známi nemá v pivnici starú chladničku, ja som vyradil "pivničnú" chladničku u tety Very Happy (starú Calexku Very Happy ).
URL : https://www.valka.cz/kompik-t34901#126733 Verze : 0
Musíš se ptát a ptát...nebo napiš inzerát do novin.A to by bylo,aby nebylo Very Happy
určitě se najde někdo,kdo se ho bude chtít zbavit...
...hodně štěstí v hledání
URL : https://www.valka.cz/kompik-t34901#126739 Verze : 0
Zkusil bych třeba www.annonce.cz.www tam se dá najít opravdu ledacos Wink Já jsem jen nakoukl a hned jsem viděl jednu celou lednici za 2.000,- ... říkáš si MOC, ale má DVA kompresory, takže druhej by se dal ještě střelit jinýmu modelmanovi. Prostě pátrej Smile
URL : https://www.valka.cz/kompik-t34901#126765 Verze : 0
diky za rady.... ale ted premyslim jestli nekoupim novy kompresor 8baar za 2,5k vypadal docela v poho a mel kolecka na prevoz..... necham si zajit chut raci si pockam na lednicak Very Happy
URL : https://www.valka.cz/kompik-t34901#126767 Verze : 0
Kup si k němu i chluchátka a nový sousedy. 96 dB hlučnost je trošku dost.Smile))
URL : https://www.valka.cz/kompik-t34901#126769 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více