Pomoc, obtisky :(

Diskuse

Mam tu jeden modylek, uz skoro ve stavbe. Postarsi Peashooter od Revellu, ale auuuu, obtisky uz trochu zezloutly (hlavne cire casti). Da se s tim jeste neco delat?
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#127442 Verze : 0
Strc obtiskovy arsik do pruhledneho plastikoveho sacku a cele to prilep (obrazkama ven) na okenni sklo kam sviti hodne slunicko a nech to tam (podle rocniho obdobi a zazloutnuti) az 14 dni. Cim vic slunicka, tim lepsi. Skutecne to funguje (vlastni zkusenost).
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#127443 Verze : 0
Jeste omluva: Spletl jsem si forum, sem se to moc nehodi, ale presunout uz to asi nepujde...
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#127445 Verze : 0
ptr: To zni ale dost drsne...
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#127446 Verze : 0
drsne, ale ucinne! Jen to dlouho trva.
Nevim, ktera slozka slunecniho zareni zpusobi to vybeleni (mozna by slo experimentovat s jinym zdrojem treba UV zareni?). Obtiskum se nic nestane (na okno se neprilepi, protoze je tam ten sacek - nejlepsi jsou ty od blahoprejnych pohlednic - nebyvaji pomackane). Jen je potreba to slunicko (nejlepe v lete, okno na jih). Pokud ti to nezrusi poradkumilovni clenove rodiny, mas vyhrano. Co muzes ztratit? Zoufaly modelar dela zoufale veci Smile
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#127449 Verze : 0
To je pravda Smile. Ja jsem premyslel o vyrobe novych obtisku, ale moc se mi nechce Smile.
Diky, vyzkousim.
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#127536 Verze : 0
Po dlouhodobem pokusu s radosti konstatuji, ze to opravdu funguje a obtisky jsou jako nove Smile. Jeste jednou dik.
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#131219 Verze : 0
Jenom takový malinký dotaz-po nástřiku Mr.Super Clear Gloss dopasuju obtisky přetřu Mr.Mark Setter.A teď nevím,jakým lakem přestříkat celý model.Matným,nebo polomatným lakem?
Děkuju
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#161386 Verze : 0
Pozeram ze tato tema je uz nejaky ten rok stara, ale velmi mi pomohla, mal som rovnaky problem z dekalmi, boli uplne zazltnute ale po niekolkotyzdnovom posobeni slniecka vyzeraju ako nove a ich kvalitu to nijak neovplyvnilo...super metoda, aj ked pravdupovediac mi tiez najprv pripadala cudna...
URL : https://www.valka.cz/Pomoc-obtisky-t35016#253811 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více