kabinky?

Diskuse

hosi poradte jak na krasne rovne natery na kabinkach? porad mi to nejako nejde diky
URL : https://www.valka.cz/kabinky-t35305#129517 Verze : 0
Buď stříkací masky, nebo podstatně pracnejší vlasnoruční vymaskování pomocí maskovací pásky. Stříkací masky jsou dvou typů. Starší, tmavošedé, občas nedržely úplně přesně. Stačilo je ale po nalepení ohřát fénem. Nedoporučuju na kabinky z akrylátu!!!!!!!!!!!!! Novější, žluté, by už tuto vlastnost mít neměli, ale já je ještě nevyzkoušel. Větší plochy ohraničit maskovací páskou a vypatlat maskolem. Když už se ti někde stane, že maska "podfoukne" ostrým párátkem opatrně odškrábat.
Další varianta je, použít lak na parkety "Future". Kabinku namočit do laku, nechat uschnout. Pak Ostrým skalpelem velice opatrně oříznot rámování, CELOU kabinku stříknout barvou a po zaschnutí sundat barvu i s Futurem z průhledných částí kabiny. Future se dá nahradit Sidoluxem, bílá láhev, červený uzávěr.
URL : https://www.valka.cz/kabinky-t35305#129533 Verze : 0
Co se týče nových masek od Edů, tak jsou OK, pracuje se s nimi mnohem lépe než se starými a hlavně drží a dobře kopírují podklad.


Maskování s Future, jak píše Marty, bych doporučoval pouze pro velmi zkušené modeláře...
URL : https://www.valka.cz/kabinky-t35305#129541 Verze : 0
Souhlasím s herr66, jeden už bohužel bývalý modelář, kamarád mého kamaráda Smile si takhle doslova "podělal" (prosím o vyjímku admine Very Happy Very Happy) model Sad
URL : https://www.valka.cz/kabinky-t35305#154740 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více