Bourne Supremacy, The (Bournův mýtus)

Diskuse

THE BOURNE SUPREMACY


USA, Nemecko 2004
réžia: Paul Greengrass
hrajú: Matt Damon, Franka Potente, Joan Allen, Brian Cox, Julia Stiles, Karl Urban


Je to druhy diel - naväzuje na film The Bourne Identity .


Jason Bourne (Matt Damon) bol členom specialneho tymu zabijakov, jedna operacia vsak zlyhala a Bourne si skoro na nič nepamata. Niekto sa ho vsak pokusa zabit a tak sa snazi zistit, co vlastne vykonal.


Film sa mi mimoriadne pacil! Je toceny rucnou kamerou, co dodava deju prirodzenost. Su vynechane zdlhave doplnkove sceny - dej je proste prudky a rychly, mnozstvo akcie, krasnych zaberov a nadhernych efektov (najkrajsia je asi nahanacka v Moskve...).
Urcite odporucam vidiet.
URL : https://www.valka.cz/Bourne-Supremacy-The-Bournuv-mytus-t35421#130344 Verze : 0
první díl se jmenuje Agent bez minulosti (alespoň podle toho jak to naši superpřekladatelé přetlumočili, nebo spíše překroutili) v originále to je The Bourne Identity. Je tam několik vynikajících scén, ale mně osobně asi nejvíce uchvátila hudba.
URL : https://www.valka.cz/Bourne-Supremacy-The-Bournuv-mytus-t35421#135408 Verze : 0
Kvalitní snímek,....scéna v noci na lavičce v parku je super!!!!!
URL : https://www.valka.cz/Bourne-Supremacy-The-Bournuv-mytus-t35421#219233 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více